Twister

Blogi Irlannin presidentti saa Flashbayn valmistaman muistitikun

Toimitamme maailmanlaajuisesti joka vuosi tuhansille organisaatioille logollisia muistitikkuja. On aina mahtava nähdä tuotteemme hyvässä käytössä ja haluammekin siksi jakaa viimeisimmän kertomuksen.

Marguerita McGovern otti meihin yhteyttä hiljattain. Marguerita on Practice Learning Coordinator Irlantilaisessa National University of Ireland yliopistossa. Marguerita kirjoittaa interaktiivista kirjasarjaa sosiaalialan opiskelijoille. Kirjasarjan nimi on 'Social Work Placement: New Approaches. New Thinking'. Marguerita valitsi Wafer mallin johon painettiin haluttu grafiikka ja esiladattiin tiedostot. Waferit toimitettiin tyylikkäissä esittelyrasioissa.

Kohokohta meille ja Margueritalle oli kun Irlannin Presidentti, Michael D. Higgins, kävi tutustumassa yliopistoon ja osaston toimintaan. Marguerita näytti presidentille hänen työnsä, joka oli hienosti painetussa Wafer muistikortissa, joka taas oli tyylikäässä esittelyrasiassa.


Wafer oli mainio valinta Margueritan työn bärndäämiseen. Tiedostojen esilataus ja esittelyrasia auttoivat Margueritaa promoamaan hänen tekemäänsä työtä tyylikäästi ja kätevästi.

Jos haluat tarjouksen logollisista muistitikuista niin täytä nopea yhteydenottolomake täällä. Yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.