Blogi Flashbay rekrytoi entistä enemmän vuonna 2018

Flashbay lanseerasi vuonna 2017 yli 50 uutta tuotetta, ja meillä on suuria suunnitelmia vuodelle 2018! Flashbay toimii 5 kansainvälisessä toimistossa yli 800 työntekijällä ja 100,000 asiakkaalla - Flashbay on kasvanut oikeasti kansainväliseksi yhtiöksi. Jotta voimme jatkaa kasvusuunnitelmiamme ja nopeaa laajentumista sekä ylläpitää asemaamme teknologialiikelahjojen markkinajohtajana, meidän täytyy löytää parhaat kyvyt tiimeihimme.


"Laitamme rekrytoinnin Flashbayn ykkösprioriteetiksi laajentumis suunnitelmissamme" sanoo henkilöstöpäällikkö Mari McLaughlin. "On tärkeää, että palkkaamme kykyjä jotka tukevat Flashbayn perus arvoja, sen sijaan että palkkaisimme pelkästää taitojen perusteella. Flashbayn työntekijät ovat oletuksena erittäin tuotteliata, mutta mitä me oikeasti arvostamme on rehellisyys, sinnikkyys ja asiakaspalvelukeskeisyys.

Laaja valikoima osastoja myynnin, tuotekehittelyn, markkinoinnin, grafiikan ja tekniikan puolella, meillä on todella paljon mahdollisuuksia kaikenlaisille motivoituneille kyvyillä mikäli he haluavat liittyä Flashbay perheeseen. Tällä hetkellä olemme keskittyneet erityisesti palkkaamaan natiivipuhujia myynnin puolelle ympäri maapalloa - Mountain Viewistä, Kaliforniasta, Lontooseen ja Sydneyhyn - keskittyäksemme päämarkkinoihin siellä missä ne toimivat: USA:ssa, Euroopassa, Australiassa, Japanissa ja Etelä-Afrikassa.

Löydät kokonaisen listauksen tämän avoimista työpaikoista meidän urapolut sivultamme.

flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.