Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Logopainatetut USB muistitikut kouluille ja yliopistoille

Flashbay toimittaa USB-muistitikkuja tuhansille yrityksille ja yhdistyksille ympäri maailmaa kuten valokuvaajille, hyväntekeväisyysjärjestöille, televisiokanaville ja tottakai, kouluille ja yliopistoille. Tämä blogi tarkastelee hieman lähemmin näistä viimeisintä asiakaskuntaa.

Tutustuminen oppilaitokseen
Ensimmäinen viikko oppilaitoksissa on suunniteltu uusien oppilaiden tutustuttamiseen/perehdyttämiseen. Tämän viikon aikana oppilaille jaetaan tutustumismateriaalia kuten esitteitä, T-paitoja, tarroja ja logopainatettuja USB muistitikkuja. Jos kysyt oppilailta mitkä näistä esineistä he päätyvät säilyttämään jatkossakin, todennäköisesti se on muistitikku. Esine jota he tulevat käyttämään koko vuoden ajan, ja sen jälkeenkin.Opetusmateriaalin tallentaminen
Oppilaat ovat jo jonkin aikaan käyttäneet kannettavia tietokoneita yliopistojen luennoilla. "Läppärit" ovat myös yhä suositumpia ala ja ylä-asteilla. Tallentaminen tiedostosi kannettavalle tietokoneelle on toki yksi tapa varmistaa että kova työsi säilyy tallessa mutta sinun tulisi myös aina tallentaa materiaali myös USB muistitikulle jottei mahdollinen tietokone-virus pääse niihin käsiksi.

Muistiinpanojesi jakaminen
Muistiinpanojen jakaminen on erittäin yleistä yliopistoissa. Joissakin tapauksissa useiden opiskeluvuosien johdosta tiedostomerestä tulee myös huomattavan paljon muistikapasiteettia vaativa. Hyvä ratkaisuratkaisu on tallentaa kaikki tiedostot muistitikulle muille opiskelijoille jaettavaksi.

Muistathan että voimme myös esiasentaa haluamanne tiedostot USB muistitikullenne käyttäen Tiedostojen esiasennus. palveluamme.

Mikäli kiinnostuit tilaamaan logollisia muistitikkujamme, täytä vain Tarjouspyyntölomakkeemme. Yksi Account Managereistamme ottaa sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.