Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Jouluiset mallimme ovat takaisin

Jouluiset mallimme ovat takaisin suuresta kysynnästä johtuen. Ne ovat täydellisiä lahjoja asiakkaille tai henkilökunnalle ja ne voidaan brändätä logollanne ja toimitus on myös erittäin nopea. Saatavilla vain rajoitetun ajan, joten tilaa pian.

Christmas-muistitikku
Kauniista vaahterasta tehty Christmas-muistitikku voidaan silkkipainaa tai laserkaivertaa logollanne. Avainrengas mahdollistaa helpon kiinnittämisen kaulanauhaan tai avainnippuun.Saatavilla monessa eri kapasiteetissa.


Maple Christmas Power Bank
Voimme laserkaivertaa neljällä eri jouluisella kuviolla Maple Christmas Power Bankin kahdelle eri sivulle. Toiset kaksi puolta voidaan silkkipainaa tai laserkaivertaa logollanne, sloganillanne ja muullad. Kuten useimmat muutkin power bankimme myös Maple Christmasissa on kätevä LED-valo.


Forest Christmas langaton laturi
Forest langaton laturi saa myös jouluisen ilmeen ja voit valita neljästä eri jouluisesta kuviosta logosi ympärille. Loistava lahjaidea, joka on yhteensopiva uusimpien puhelimien kanssa, mukaan lukien uusimmat iPhone ja Android mallit. 


Noel lahjasetti
Saatavilla monessa eri koossa, Noel lahjasetit ovat superkäteviä liikelahjoja. Sisällä olevat tuotteet ja lahjapakkaus voidaan brändätä logollanne.


Kiinnostunut hinnoista ja näytteistä?
Vieraile nettisivuillanne ja täytä Pikatarjous-lomake. Otamme yhteyttä liittyen hintoihin, painatusmahdollisuuksiin ja näytteisiin liittyen.

flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.