Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Our Latest Model Launches

2018 oli meille kiireinen vuosi. Lanseerasimme  yli 20 mallia Muistitikku, Power pankki, Audio ja Vempaimet- kategorioissa. Ohessa joitakin uusimpia mallejamme, ja miten ne voivat antaa lisätehostusta seuraavan kokoukseenne, tapahtumaanne tai konferenssiinne.

Flex- muistitikku
Joustavalla rakenteella, Flex on kirkas, ja hauska tapa mainostaa organisaatiotanne. Siinä on myös jykevä metallinen silmukka, kiinnitettäväksi avainnippuun tai kaulanauhaan.


Memo- Muistikku
Metalliselle pinta-alalle voidaan Silkkitulostaa tai Laserkaivertaa logonne. Memo- tikussa on kätevä painike, joka paljastaa ja palauttaa USB-liittimen.


Bounce- Muistitikku
Yhden mallin mukana tulee 3 USB- liitintä. Bounce on säilytetty pehmessä silikoni- kotelossa. Täydellinen malli johon brändätä logonne käytettäväksi tietokoneissa, puhelinlaitteisssa ja monessa muussa.


Power Pankki
Power Pankki  AAA-paristolla voi ladata useita laitteita kolmen USB-liitäntävaihtoehtojen avulla. Voit Brändätä molemmille puolille logonne, nettisivujenne osoitteen, sloganinne ja muuta.Volt Power Pankki
Ohut ja tyylikäs Power Pankki. Volt voidaan silkkitulostaa tai Laserkaivertaa logollanne. Voit ladata Apple- ja Android laitteita mukana tulevien useiden USB- liitäntävaihtoehtojen kautta. 


Aqua Kaiutin
Hauska vedenpitävä Bluetooth® kaiutin, joka voidaan kiinnittää useimpiin pintoihin imukuppien kautta. Silkkitulosta kaiuttimen yläpinta logollanne ja brändinne viestillä.Vibe Kuulokkeet
Saatavana langallisena tai Bluetooth® langattomana, kumpikin kuuloke Vibe kuulokkeista voidaan brandätä logollanne. Saatavana 8 kirkkaassa värissä.


Connex USB Kaapeli
Tyylikäs USB kaapeli  joka saadaan helposti kiinnitettyä avaimiin. Toinen pää on standardi USB-liitin ja toinen on valinnan mukaan joko USB-C, Micro-USB tai Lightning sovitin.


Vita Vesipullo
Suuri alue logonne brändäykselle, Vitaan mahtuu 750ml kylmää nestettä ja mukana tulee erittäin kätevä carabiner kiinnitys. 


Valmis tarjoukselle?
Vieraile nettisivuillamme ja täytä Nopea Tarjouslomakkeemme. Yksi Account Managereistamme ottaa sinuun yhteyttä koskien hintoja ja ilmaisnäytteitä. 


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.