Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Miten löytää oikea liikelahja yrityksellesi

Mietitkö mikä on oikeanlainen liikelahja yrityksellesi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Liikelahjat tarjoavat yrityksellesi kustannustehokkaan markkinointitavan, joka lisää näkyvyyttä sekä rakentaa asiakkaiden uskollisuutta. Tämän takia oikeanlainen liikelahja on tärkeä päätös yrityksellesi. Tässä teksissä käymme läpi tärkeimmät asiat, joita täytyy ottaa huomioon, kun valitset oikeaa liikelahjaa. 

Kiinnitä huomiota painatukseen

Pidä mielessä tuotteen tarjoama painatusalue. Tämä on pääosassa päätöksen teossa, sillä sen avulla  logosi ja yhhteystietosi ovat suuren näkyvyyden alaisena. Mitä suurempi logo on, sitä helpommin se on asiakkaiden havaittavissa. Tämä parantaa brändisi tunnettavuutta laitetta käyttäessä. 

Tee siitä asiakkaallesi merkityksellinen 

Jos haluat, että tuotteesi muistetaan varmista, että se on käytännöllinen asiakkaallesi. Mieti mikä on tarpeellinen tuote toimialallasi esim. jos olet hyvinvointiyrityksessä  langattomat Bluetooth® kuulokkeet sopivat täydellisesti liikelahjaksi. 

Olisiko lahjasetti hyvä vaihtoehto

Asiakkaasi eivät aina tiedä, mikä olisi mieluinen liikelahja. Niinpä lahjasetin tarjoaminen voisi olla paikallaan, sillä se tarjoaa useamman liikelahjan samassa paketissa. Tämä lisää asiakkaan huomion.

Brändisi värit

Monet liikelahjat ovat hyvin samanlaisia, joten yksi tapa erottua muista on yrityksesi värit. Tämä saattaa herättää huomion logoosi sekä yrityksesi brändin väreihin. 
Pantone® matsaus  auttaa varmistamaan, että markkinoit yritystäsi sen oikeiden brändivärien avulla. 

Löydät lisää uniikkeja liikelahjaideoita  verkkosivuiltamme, jossa voit myös pyytää tarjouksen .


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.