Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Videoita USB-muistitikuistamme

Kotisivumme esittelevät kattavasti koko tuotevalikoimamme. Sieltä löydät korkealaatuisia kuvia HD laatuisena. Halusimme kuitenkin esitellä valikoimamme myös videoina. Tästä johtuen olemmekin tehneet myös animaatiot USB mallistostamme.

Tällä hetkellä kotisivuiltamme löytyvät videot 15 muistitikkumallistamme joista osan näet alla olevasta kuvasta. Kunkin videon pituus on noin 60 sekuntia. Videot on kuvattu Stop Motion tekniikalla jota on käytetty televisiosarjoissa ja elokuvissa kuten Wallace & Gromit ja Chicken Run. Osassa videoista on omatekemämme musiikki.Kuvaamisen sekä luovan työn on tehnyt briliantti David Green. Stop Motion tekniikalla tehdyt videot vaativat lukemattomien tuntien valmistautumisen, kuvaamisen sekä editoinnin, kuten myös post production hiomisen. Alla näet esittelyn siitä miten videot ovat tehty. Emme voi tarpeeksi Kiittaa Davidia!


Seuraavan kerran kun käyt kotisivuillamme ota hetki aikaa ja käy katsomassa tuote videot. Mielestämme ne lisäävät mahtavan lisän haluumme palvella asiakkaitamme.

Valmiina seuraavaa promo-kampanjaanne varten?
Täytä Tarjouspyyntölomakkeemme anja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikimmiten yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.