Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Kuinka paljon dataa USB muistitikuille mahtuu?

Johtavana brändättyjen USB-muistitikkujen valmistajana pääsemme puhumaan satojen asiakkaiden kanssa joka päivä. Kuten arvata saattaa, meiltä kysytään paljon eri USB malleista, lisävarusteista ja lisäarvopalveluista kuten tiedostojen esilatauksesta. Kuitenkin, ylivoimaisesti suosituin kysymys on "kuinka paljon tietoa voidaan USB-muistitikkuun tallentaa?"

Lyhyt vastaus on, paljon! Pidempi vastaus on, että se riippuu siitä, minkä muistikapasiteetin valitset. Tarjoamme tällä hetkellä 6 eri kapasiteettivaihtoehtoa, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiin: 2GB, 4GB, 8GB, 16GB, 32GB ja 64GB. Mitä suurempi kapasiteetti, sitä enemmän tietoa siihen voi tallentaa.

Alla on yksinkertainen graafi joka antaa viitteitä siitä, kuinka monta kuvaa, musiikkikappaletta tai elokuvaa eri muistikapasiteetteihin voi tallentaa.

 Huom: Grafiikassa on oletettu että keskimääräinen valokuvan koko on 2MB, keskimääräinen musiikkitiedoston koko on 4 Mt ja keskimääräinen videon koko on 500MB.

Kuten näet, 2GB vaihtoehto on riittävä kohtalaiselle käyttäjälle. Toisessa ääripäässä 64GB on täydellinen sellaiselle käyttäjälle joka haluaa säilyttää valtavaa kirjastoa kuvia, musiikkia ja videotiedostoja kannettavassa USB-muistitikussaan.

Neuvomme on aina ostaa yhtä kokoa suurempi kuin mitä luulet tarvitsevasi. Plussana onnekkaat muistitikkujen vastaanottajat käyttävät muistitikkuja pidempään ja näkevät logon tai muun brändäyksen joka kerta kun he käyttävät niitä.

Oletko ajatellut tilata brändättyjä USB muistitikkuja?
Voit täyttää nopean yhteydenottolomakkeen ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy mielellään kanssasi läpi eri vaihtoehdot.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
6 Kommentteja | Jätä omasi 
hans wikholm | 23 Jun, 2018
Haluaisin tietää kuinka monta A 4 pinettuja sivuja mahtuu
8 GB tikkuun

Kiitos
Sarah Chambers | 25 Jun, 2018
Hei, löydät kaikki tiedot tästä https://www.flashbay.fi/tuki/ukk/kuinka-paljon-tiedostoja-muistitikulle-voi-ladata. ~ Sarah
LaToya Blayz | 06 May, 2019
Hello would like a quote for quantity of 50 and a quantity for 100 2 Gb please include front and back.
Chris , Flashbay | 07 May, 2019
Hello,

Thanks for getting in touch.

An Account Manager will be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Karen Mason, Missouri ACTE | 21 Apr, 2020
We are considering getting a flash drive for all our conference attendees we would need approximately 1200 and I would like to see the pricing for 4 gb and 8 gb etc.
Thanks
Chris , Flashbay | 21 Apr, 2020
Hi Karen,

Thanks for your message.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.