Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Flashbay tarjoaa USB 3 vaihtoehdon

Brändättyjen musititikkujen markkininajohtajana olemme ylpeitä tarjotessamme asiakkaillemme parasta mitä USB-tekniikalla on tarjota. Joten on suuri ilo, että voimme nyt antaa asiakkaille mahdollisuuden valita USB 3.0 -liitäntä seuraaviin malleihin: Event, Executive, Ink, Image, Kinetic, Nature, Pod, Pop ja Twister.

Mikä on USB 3.0?

Useimmat muistitikut käyttävät 2.0 -teknologiaa. 2.0 on ollut voimassa vuodesta 2002 ja sillä voidaan siirtää dataa maksiminopeudella noin 480 megabittiä sekunnissa. Päivitetty USB 3.0-määritys tukee tiedonsiirtoa huikeaan nopeuteen 4,8 gigatavua sekunnissa. Täten USB 3.0 on jopa 10 kertaa nopeampi kuin USB 2.0, mikä tietää reaalimaailman suorituskyvyn parantumista.

Onko liittimen koko erilainen?

Ei. USB 3.0 mallit kytkeytyvät edelleen samaan porttiin ja toimivat samalla tavalla kuin USB 2.0 mallit. Ainoa keskeinen ero on tiedonsiirtonopeus mutta jotta saat täyden hyödyn sinun täytyy käyttää muistitikkua modernin tietokoneen kanssa, jossa on USB 3.0 -portti.

Kuten näet, liittimen koossa ei ole eroa.


Miten saan USB 3.0 seuraavaan tilaukseeni?

Jatkamme USB 2.0 käyttämistä oletusvaihtoehtona kaikkiin tilauksiin, mutta jos haluat USB 3.0 vaihtoehdon tai haluat lisätietoja ota yhteys omaan Account Manageriisi.

Jos haluat tarjouksen brändätyistä USB muistitikuista seuraavaan projektiisi, niin täytä nopea tarjouspyyntölomake tänään ja sinulla voisi olla räätälöidyt muistitikut 6 työpäivän kuluessa.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.