Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Flashbay jatkaa tukea WILD Foundationille ja Kayapo Projectille

Vuonna 2017 kirjoitimme yhteistyöstämme WILD Foundationin ja Kayapo Projectin kanssa; organisaatio, joka keskittyy Amazonin sademetsien ja sen alkuperäiskansojen suojeluun ja puolustamiseen. Meillä on ilo ilmoittaa, että tukemme on jatkunut vuoteen 2019 ja jatkuu sen jälkeenkin toisella Flashbayn lahjoituksella säätiölle.


Kuten monet globaalit yritykset, olemme jo kauan sitten tunnustaneet hyväntekeväisyysjärjestöille ja säätiöille takaisin antamisen tärkeyden. Kuten vuonna 2017 kirjoitimme, kayapot ovat viimeinen tehokas oppositiovoima tärkeiden ja uskomattoman kauniiden sademetsien elinympäristön hävittämistä ja tuhoamista vastaan Brasilian tässä osassa. Tämä on entistä tärkeämpää, kun otetaan huomioon äskettäiset tulipalot Amazonin sademetsässä.


WILD Foundation on jo yli 45 vuoden ajan tukenut ja suojellut luontoa ympäri maailmaa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa tätä kaunista tukiverkostoa omistautuneille ympäristöasiantuntijoille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Jos haluat lisätietoja WILDista ja heidän toiminnastaan, käy heidän verkkosivuillaan täällä.

flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.