Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Flashbay alkaa sponsoroimaan Atlantic Ambitionia

Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että Flashbay on nyt ylpeä sponsori Atlantic Ambitionille, joka kilpailee Talisker Whisky Atlantic Challengessa 12. joulukuuta 2019. Kilpailu kattaa 3000 mailin matkan ympäri maailmaa.

Atlantic Ambition on 4 koulukaveria, jotka lähtevät 3000 mailin matkalle Atlantin valtameren yli auttaakseen keräämään rahaa valtamerten suojelujärjestöille, kuten Marine Conservation Societylle ja The Surfrider Foundation Australialle. Jon Merotra, Ewan Bell, Ed Wilson ja James Protherough, entiset RGS Worcester -oppilaat, jotka asuvat nyt vastapäisillä pallonpuoliskoilla, kilpailevat 30 muun ympäri maailmaa olevan joukkueen kanssa."Kilpailu tunnetaan nimellä " Maailman kovin soutumatka ", koska joukkueet kohtaavat elementtejä, kuten hurrikaanien tuulet ja 50 jalan mainingit. Nykyisessä muodossaan enemmän ihmisiä on ollut avaruudessa kuin soutanut Atlantin yli ”, James sanoo. ”Lisätty fyysinen rasitus uupumisesta, unen puuttumisesta ja mahdollisesta hallusinaatiosta testaa ryhmätyön ja ihmiskunnan ääripäät. Suorittamalla tällaisen valtavan haasteen, tavoitteemme on mielekkäästi tukea hyväntekeväisyysjärjestöjen tekemää hämmästyttävää työtä ja auttaa kääntämään suunta muovisaasteen torjunnassa.”

Viedäkseen haasteen askeleen pidemmälle, joukkue on myös työskennellyt yhteistyössä yhdysvaltalaisen Smartfin-yhtiön kanssa mukauttaakseen heidän innovatiivisen surffilaudan evän käytettäväksi veneessä.

"Smartfin on surffilautaevä, jossa on merilevyanturit, se on suunniteltu keräämään tietoja tutkijoille", kertoi Kat Hammond Smartfinista. "Käytämme Smartfinia myös työkaluna sitouttaksemme yhteisöjä keskusteluun ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista valtameriin."

"Suorittaessaan tätä eeppistä seikkailua Atlantic Ambition ei vain kerää rahaa, joka auttaa meitä suojelemaan ja puhdistamaan hämmästyttävää sinistä planeettamme, vaan he myös tekevät arvokasta tutkimusta matkan varrella SmartFin-teknologian avulla", kertoi Katherine Stephenson, Marine Conservation Societysta.Tämä on ensimmäinen kerta, kun soutuvene on kerännyt tämän tyyppisiä tietoja koko valtameren alueelta, ja joukkue toivoo, että tämä voisi merkittävästi auttaa ymmärtämään valtameriä ja rannikkoja.

Jos haluaisit tietää lisää tästä kiehtovasta haasteesta, voit vierailla heidän kotisivuillaan ja seurata heitä Instagramissa ja Facebookissa.

flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.