Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi USB-kaapeli UKK

Flashbay tarjoaa useita USB-kaapeleita, jotka voidaan brändätä logollanne. Nämä kätevät mainostuotteet ovat suosittuja tapahtumissa, ja niiden pienestä koosta johtuen, ne ovat loistava lisä mihin tahansa lahjapussiin. Uusimmassa postauksessamme vastaamme joihinkin yleisimpiin kysymyksiin, joita saamme USB-kaapeleihin liittyen.
 
Mitä USB-kaapeli tekee?
USB-kaapeli voi toimia virtalähteen ja laitteen, tavallisesti puhelimen tai tabletin, välisenä latausyhteynä. USB-kaapelin toinen pää on yleensä standardi USB-liitin. Toinen pää voi olla USB-C-liitin, Lightning Adapter tai Micro-USB. Monet USB-kaapelit tukevat myös tiedonsiirtoa laitteiden, yleensä pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen, sekä puhelimen tai tabletin välillä.


Mikä liitäntävaihtoehto minun pitäisi valita?
Jos tilaat brändättyjä USB -kaapeleita tapahtumaan, suosittelemme tilaamaan yhdistelmän eri liitäntävaihtoehtoja kaikkien vastaanottajien vaatimusten mukaan. Esimerkiksi jos tilaisitte 600 kappaletta Connex-malliamme, voit saada 200 kappaletta jokaista liitäntävaihtoehdoa; USB-C, Lightning-liitäntä ja Micro-USB.


Mistä tiedän toimiiko USB-kaapelini?
Liitä toinen pää laitteeseen ja toinen pää virtalähteeseen, pöytätietokoneeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Laitteen tulisi tunnistaa yhteys ja joko ladata tai näyttää asiaankuuluva yhteysmerkki.


Lisää tietoa
Jos sinulla on kysyttävää tai haluaisit tilata USB-kaapeleita logolla, käy USB-kaapelisivuillamme ja täytä Pikatarjous-lomake. Yksi Account Managereistamme ottaa sinuun yhteyttä hintoihin ja painatusmahdollisuuksiin liittyen.

flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.