Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Nova-vesipullomme julkaisu

Aiemmin tänä vuonna julkistimme Juomatarvike-valikoimamme. Tämän jälkeen valikoimaamme on jatkuvasti laajennettu. Tässä kuussa olemme iloisia voidessamme ilmoittaa Nova-vesipullomme lanseerauksesta.
 
Yksinkertaistettu tyyli
Novassa on kaksi kokovaihtoehtoa: 500ml tai 750ml ja kaksi värivaihtoehtoa: hopea tai valkoinen. Nova-vesipullo on sulavalinjainen ja tyylikäs, ja siitä on nopeasti tulossa suosituin malli Juomatarvike-valikoimassamme.


Kuuma ja kylmä
Eristyssuojatekniikan ansiosta Nova voi säilyttää sekä kuumia että kylmiä juomia. Täydellinen kahvia varten, tai pitämään veden jääkylmänä koko päivän ajan.


Laaja painatusalue
Kuten kaikki mallimme, logon painatusalue on tarkoin mietitty. 500 ml koossa on painatusalue on  80 mm x 80 mm. 750 ml koko tarjoaa sinulle painatusalueen, jonka koko on 110 mm x 85 mm. Voimme silkkipainaa logonne, sloganinne ja verkkosivustonne osoitteen erittäin tarkasti.


Uudelleenkäyttö, uudelleenkäyttö, uudelleenkäyttö
Nova on suunniteltu käytettäväksi uudestaan ja uudestaan. Tämä ei ainoastaan auta ympäristöä, vaan antaa myös tuotemerkillesi suuren näkyvyyden.


Oletko valmis tarjoukseen?
Käy Nova-sivuillamme ja täytä Pikatarjous-lomake. Yksi Account Managereistamme lähettää sinulle tietoa hinnoista ja painatusmahdollisuuksista.

flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.