Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille. Myyntimme ja tehtaamme palvelevat normaalisti.

Blogi Uutuustuotteet

Johtajana mainostuotteiden sralla, suunnittelemme ja julkaisemme jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme. Tässä kuussa olemme iloisia voidessamme julkistaa kolme uutta mallia Flashbayn valikoimaan.

Marathon Juomapussi
400mli tilavuus ja joustava rakenne tekevät Marathon Juomapussista fantastisen jakotavaran seuraavaan konferenssiinne tai tapahtumaan. Saatavana mustana, sinisenä tai valkoisena. Voimme silkkipainaa logonne, sloganinne tai web-sivunne osoitteen Pussin etupuolelle tarkan yksityiskohtaisesti kehittyneen tulostusteknologiamme ansiosta. Jokaisen mallin mukana tulee kätevä karabineerihaka.Star Monitoimikynä
Yhdistää 5 työkalua yhdessä kätevässä tuotteessa. Star monitoimikynässä  on laajat painatusalueet logosi silkkipainatukselle tai laserkaiverrukselle. Ergonomisesti muotoiltu Star sisältää osoitinkynän, kaksipäisen ruuvimeisselin, viivaimen, vesivaa'an ja kuulakärkikynän.Hoop Sormi Rengasjalusta
Yhteensopiva kaikkien älypuhelimien kanssa. Hoop on tyylikäs ja ohut sormi rengasjalusta kiinnittyy helposti puhelimeesi tarttuvan taustan avulla. Painatusalueelle voidaan kuvatulostaa kuvasi, logosi ja muuta. Hoop sisältää myös kätevän jalustan, joka on täydellinen apuväline videoiden katselemiseen laitteellasi.Valmis tarjoukseen?
Katso tuotevalikoimamme ja pyydä pikatarjousta. Account Manager ottaa yhteyttä liittyen hintoihin, painatusvaiihtoehtoihin ja näytekappaleisiin.


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.