Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Nosteessa olevat promootiotuotteet vuodelle 2019!

Nosteessa olevat promootiotuotteet vuodelle 2019!
Uusi vuosi, uudet promootiotuote trendit! Saadaksesi kaiken irti promootiotuotteista ja kasvattaaksesi liiketoimintaa, on tärkeää pysyä ajan tasalla uusista trendituotteista. Olemme koonneet kuumimmat trendit vuoden 2019 alkuun!
 
On-the-Go langattomat laturit
Langaton laturi ei ole ainoastaan pakollinen seuralainen, vaan myös loistava tuote lopettamaan pistokkeiden ja johtojen kanssa pelaamisen. Langaton laturi on yksi huipputekniikan tuotteista promoamaan liiketoimintaasi sillä se voi toimia myös päivittäisenä muistutuksena brändistäsi modernilla kuluttajamarkkinoilla.


Bluetooth® kuulokkeet
Bluetooth® kuulokkeet on suunniteltu olemaan audiokumppani, joka sopii täydellisesti mihin tahansa kiireiseen elämäntyyliin, mikä tekee niistä äärimmäisen suositun promotionaalisen lahjan. Bluetooth® kuulokkeet tarjoavat brändillesi laajan näkyvyyden, sillä kukaan ei lähde ulos ilman niitä.


Alumiiniset vesipullot
Sammuta janosi ja tartu tähän loistavaan brändäys mahdollisuuteen. Yksilöidyt vesipullot viehättävät laaja väestönosaa kaikkialla, toimistoissa, kaupassa, kuntosalilla tai koulussa! Alumiiniset vesipullot ovat asiakkaille, jotka haluavat pysyä nesteytettynä ja vähentää vaikutustaan ympäristöön. Tyylikäs alumiininen vesipullo tarjoaa laajan alueen, joka voidaan räätälöidä esimerkiksi logollasi tai iskulauseellasi, mahdollistaen että asiakkaasi on vuorovaikutuksessa brändisi kanssa milloin tahansa he ottavat siemauksen.

Valmis tarjoukseen?
Yksinkertaisesti täytä Pikatarjous-lomakkeemme ja asiakasneuvottelijamme on yhteydessä sinuun viipymättä.


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.