Twister

Blogi Pysy yksityisenä: Miksi sinun pitäisi estää Web-kamerasi

Pysy yksityisenä: Miksi sinun pitäisi estää Web-kamerasi
Yksityisyys ja verkkoturvallisuus ovat tärkeämpiä kuin koskaan ennen ja kuka tahansa, joka käyttää teknologiaa hyötyisi Web-kameransa suojaamisesta.
Räätälöidyt Web-kameran suojukset ovat fantastisia promotiotuotteita tapahtumiin kuten messuille ja tuotelanseerauksiin – asiakkaasi tulevat kiittämään sinua yksityisyydensä suojaamisesta!


Miksi suojata itsesi ja asiakkaasi Web-kameran hakkeroinnilta?
Useimmissa moderneissa kannettavissa tietokoneissa ja pöytäkoneissa on sisäänrakennettu kamera videokonferenssien pitämiseen esimerkiksi Skypen ja Slackin kautta. Valitettavasti kamerat voidaan kaapata sinua jatkuvasti tarkkailevan haittaohjelman toimesta. Web-kameran hakkerointi on uhka, joka voi vaarantaa yrityksesi tai organisaatiosi turvallisuuden. Mielenrauhan turvaamiseksi kiinnitä näppärä Web-kameran suojus, joka on helposti käytettävä ulkoinen laite.

Yksinkertainen ratkaisu verkkorikollisuuteen?
Web-kameran suoja voidaan sijoittaa PC:n, kannettavan tietokoneen, tabletin tai puhelimen linssin päälle. Lähes kaikki laitteet ovat vuonna 2019 varustettuja kameralla, joten Web-kameran suojus on fantastinen lisävaruste kiinnitettäväksi laitteeseesi ja antamaan sinulle mielenrauhaa.


Uusi Shield Web-kameran suojamme on tyylikäs ja käytännöllinen suoja, joka toimii parhaana vaihtoehtona lisäturvan saamiseksi kotona tai työpaikkalla. Web-kameran suojus on yksinkertainen käyttää ja helppo siirtää edestakaisin kun sisäänrakennettua kameraa tarvitaan videokonferensseihin. Muovinen suojus on kestävä eikä vahingoitu jatkuvasta kannettavan tietokoneen avaamisesta ja sulkemisesta. Liukuvassa etusuojuksessa on laaja painatusalue johon voidaan silkkipainattaa logonne ja viestinne, tarkoittaen että kun asiakas tai työntekijä avaa kannettavan tietokoneensa tai käyttää pöytäkonettaan, he ovat vuorovaikutuksessa brändisi kanssa samalla kun heidän yksityisyytensä on turvattu!


Mitä Web-kameran suojus tekee?
Jos haluat tietää lisää Web-kameran suojistamme tai mistä tahansa muusta tuotteesta kuten Code- USB muistitikustamme täytä Pikatarjous-lomakkeemme ja asiakasneuvottelijamme on yhteydessä sinuun viipymättä.


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.