Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi 2019 - Tyytyväisten, terveiden ja tuottavien työntekijöiden vuosi!

Strateginen investointi teknologiaan voi tehostaa tuottavuutta ja auttaa saavuttamaan terveemmän ja tyytyväisemmän työpaikkakulttuurin.

Maksimoi aktiivisuus liikkeen avulla
Työpaikkojen tulisi kannustaa liikkumaan. Normaalissa kahdeksan tunnin työpäivässä olisi suositeltavaa että työntekijä istuisi ainoastaan kaksi tuntia työajasta, ja loput ajasta käyttäisi seistessä sit-stand työpöydän ääressä, tai liikkuessa kannettavien laitteiden kanssa. Mukava lisä työpöytään on Integroitu Indiktuolaturi , joka mahdollistaa työntekijää lataamaan Qi-yhteensopivat laitteensa langattomasti.


Työntekijät tien päällä
Monilla yrityksillä on ainakin osa työntekijöistä, jotka joko toimivat ulkoisesti tai ovat tien päällä (tai ilmassa). TNykyteknologia on elintärkeää heidän työnsä mahdollistamiselle. Hitaat kannettavat tietokoneet, tyhjät akut ja tiedonsaannin rajallisuus voivat haitata henkilöstön  tuottavuutta. Näiden asioiden yhteinen hoito on investoida teknologiaan. Monet yritykset ympäri maailmaa varustavat henkilökuntansa  Power Bankeilla ja Muistitikuilla. Nämä lisävarusteet voivat helpottaa huomattavasti työntekijänne päivää.Työntekijälahjat
Mainio työkalu motivaation lisäämiseksi ovat työntekijälahjat. Me täällä Flashbaylla autamme yrityksiä lahjahankinnoissa. Suosittuja lahjoja ovat esim. Lahjasetit, Audiotuotteet sekä tottakai Muistitikut ja Power Bankit. Brändätyt työntekijälahjat ovat käytännöllisiä saajilleen. Pelkkä brändätty stressipallo ei vaan enään riitä tänä päivänä!


Mikäli haluat lisätietoja tuotevalikoimastamme, täytä vain Tarjouspyyntölomakkeemme. Account Managerimme ovat sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.


flashbay Kirjoittaja: Gerhard de Kock
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.