Twister

Blogi Jouluaiheiset liikelahjat

Vuosi 2018 on tulossa loppua kohden, ja juhlapyhät ovatkin jo nurkan takana. Nyt olisi erinomainen ajankohta tilata brändätyt liikelahjat asiakkaillenne tai vaikkapa työntekijöillenne joululahjaksi.

Tässä lista joulunajan lempimalleistamme, joista osa uunituoreita!

Christmas USB muistitikku
Nimeltään Christmas, designiltaan Christmans. Tämä näyttävä puunmuotoinen muistitikku on saatavilla jopa 128GB muistikapasiteetilla. Malli on silkkipainettavissa sekä laserkaiverrettavissa logollanne. Tilaa vielä kun niitä varastostamme löytyy.Forest ja Maple Christmas Editions
Valits esilaserkaiverretuista, juhlakuvoiduista malleistamme jokin, jonka jälkeen voit vielä silkkipainattaa tai laserkaivertaa mallin.

Noel lahjasetit
Valitse pieni, keskikokoinen tai iso malli. Jokainen lahjasetti sisältää tarkoin valikoidut tuotteet jotka ovat painettavissa logollanne. Kotelon päällä oleva metallilaatta on myös painettavissa logollanne tai brändisanomallanne.Tottakai, mallimme ovat myös mahtavia liikelahjoja tähän vuodenaikaan. Tutustu juhlavalikoimaamme seuraavasta linkistä.

Haluatko tarjouksen?
Täytä tarjouspyyntölomakkeemme ja avuliaat tonttumme ovat yhteydessä pikimmiten. Voimme lähettää hintamme välittömästi sähköpostilla ja lähettää näytteitä seuraavan päivän kuljetuksella.


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.