Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Luovat markkinointituotteet kouluille ja yliopistoille 

Haluatko innostaa oppilaita markkinoimaan kouluasi tai yliopistoasi?

Etkö ole varma mistä aloittaa?

Jos vastasi kyllä! Tämä julkaisu on sinulle. Tässä julkaisussa autamme sinua löytämään kaikkein luovimmat markkinointituotteet, joita koulusi tai yliopistosi voi käyttää tunnettavuuden lisäämiseen. 

USB muistitikut, joiden avulla oliskelijat voivat pelastaa työnsä

Yhä useammat koulut ja yliopistot käyttävät teknologiaa opetuksessaan,logopainettu USB- muistitikku mahdollistaa opiskelijoiden tallentavan ja siirtävän tiedostoja helposti. Muistitikulle painettu logo lisää tuotemerkin näkyvyyttä, aina kun sitä käytetään. 

Lähetä lahjapakkaus mahdollisille uusille opiskelijoille

Sinulla ei ole toista mahdollisuutta tehdä ensivaikutelmaa. Kun uudet opiskelijat vertailevat useita kouluja ja yliopistoja, varmista, että heidän ensivaikutelma koulustasi tai yliopistostasi on vaikuttava. Lahjasettimme ahjasettimme ovat hieno tapa kiinnittää heidän huomionsa. Nämä lahjasetit sisältävät power bankin, Bluetooth kaiuttimet, USB muistitikun sekä USB autolaturin. 
Tämä hieno+ aloituspaketti tulee heillä jokapäiväiseen käyttöön. Voit joko jakaa näitä henkilökohtaisesti tapahtumissa tai lähettää postitse. 

Lahjat valmistuville

Kun oliskelijat valmistuvat tai läpäisevät viimeiset kokeensa, kuinka varmistat, että koulusi muistetaan? Vastaus on tarjota heille logopainettu teknologinen lahja. Niitä voivat olla  USB- muistitikut, joihin tallentaa vaikkapa vuosikirjoja ja alumnien tietoja, tai logopainetut kuulokkeet tai kaiuttimet. Mitä käytännöllisempi tuote, sitä enemmän opiskelijat käyttävät niitä. 

Kuulokkeet urheilujoukkueille

Urheilujoukkueen jäseneitä yhdistää heidän yhtenäinen uniformu ja joukkueen värit. Mikä olisikaan parempi tapa laajentaa koulusi tai yliopistosi tunnettavuutta kuin tarjota joukkueelle logopainetut kuulokkeet. Ne eivät ole vain käytännöllinen asia opsikelijoille, vaan lisäävät erinomaisesti brändin tunnettvuutta varsinkin kun joukkueesi pelaa viesraskentällä. 

USB muistitikut, jotka ovat yhteensopivia puhelimien kanssa

Tarjoamalla opiskelijoille mobiiliystävällisiä mobiiliystävällisiä USB- muistitikkuja, he voivat siirtää töitään helposti kannattavilta tietokoneiltaan tai pöytätietokoneiltaan suoraan matkapuhelimiinsa. Kun tietoihin pääsee liikkeellä ollessaan käsiksi, se mahdollistaa joustavuuden opiskelijoille ja ei vie ylimääräistä muistia heidän puhelimistaan. 

1) USB kynät

2)  USB muistitikku

3) Ranneke USB

4) Älypuhelinystävällinen USB

5) USB Avaimenperä


6) Lompakko kokoiset Power Bankit

7) Taskukokoiset Power Bankit

8) Kannettavat Bluetooth® kaiuttimet

9) Multi-kaapeli

10) Bluetooth® kuulokkeet

11) Vedenkestävät Bluetooth® kaiuttimet

Löydät lisää uniikkeja logopainettuja liikelahjoja  kotisivuiltamme, jossa voit täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja henkilökohtainen Account Managerisi on sinuun pian yhteydessä. 


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Tatiana | 28 Aug, 2018
Hello there,
I would like to quote for 100units with two-color logo for 4GB, 8GB and 16GB - USB Flash Drive, USB Keychain, the thin Key-shape and USB Pen drives, please.
Also the shipping cost with tracking number to Florida.
Thank you!
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.