Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Kuusi virhettä, jotka pienet yritykset tekevät liittyen mynninedistämistuotteisiin. 

Liikelahjat tarjoavat yrityksellesi erinomaisen tavan erottua kilpailijoista sekä lisätä näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. Kuitenkin monet pienyritykset tekevät virheitä liikelahjoja tilaessaan. 

Olemme luetelleen kuusi yleistä virhettä ( ja miten välttyä niiltä) liikelahjojen tilaamiseen liittyen. 

1) Mielikuvituksettomat liikelahjat

Liikelahjojen tuotevalikoiman lisäämättä jättäminen, ei auta yritystäsi erottumaan muista. Valitsemalla ainutlaatuisia tuotteita, kuten  On-the-Go muistitikut, kuulokkeet or induktiiviset laturit auttaa sinua pysymään ajan tasalla asiakkaiden ostokäyttäytymisen suhteen sekä varamistamaan, että erotut kilpailusta. Asiakkaasi säännöllisessä käytössä olevien tuotteiden valitseminen on avain asemassa. 2) Epäselkeät markkinointiohjeet

Pienyrityksesi tunnistetaan sen markkinoinnista, joka sisältää seuraavia asioita:
  • Brändisi värit
  • Logosi
  • Fonttityyppisi
  • Kuvakielesi
  • Äänesi
Ilman selkeitä suuntaviivoja pienyrityksesi ei pysty saavuttamaan yhtenäistä ulkoasua. Tämä tarkoittaa, että liikelahjoillasi on vähemmän vaikutusta, ellei laadunvarmistuksen takaamiseksi ole laadittu ohjeita.


3) Aikataulujen sunnittelematta jättäminen 

Täällä Flashbaylla voimme painattaa ja toimittaa liikelahjasi vain viidessä päivässä, mutta on aina hyvä varata enemmän aikaa etukäteen ennen seuraavaa konferenssia, kokousta tai tapahtumaa. Ei ole mitään pahempaa, kuin tapahtuman epäonnistuminen, koska unohdit tilata logopainetut muistitikut! 


4) Ostaen pelkästään hintaan katsomalla 

Yleinen virhe, jonka pienyritykset tekevät on liikelahjojen valitseminen pelkän hinnan perusteella. Halvempi hinta voi tuntua houkuttelevammalta, mutta se voi myös tulla kalliimmaksi johtuen virheellisistä tuotteista, huonoista painatuksista sekä asiakkaiden valituksista. On hyvä ajatella seuraavia kysymyksiä, kun otetaan hinta huomioon: Kuvastaako tuotteen laatu todella brändiäni? - Onko painatus tarkka ja korkeatasoinen - Mikä on toimitusaika liikelahjojen saamiseksi.

5) Tuotteiden ostaminen, jotka ei ole räätälöity asiakaskunnallesi

Yksi yleinen virhe, jonka monet pienyritykset tekevät, on liikelahjojen valitseminen itselleen mieleisestä näkökulmasta, ei asiakkaan näkökulmasta. Tutustu asiakasryhmäsi etuihin ja käyttäytymiseen ja varmista ennen kuin valitset liikelahjat, että ne kohtaavat asiakasryhmäsi tarpeet. 


6) Olla varastoimatta tarpeeksi tuotteita

Minimitilauksemme on vain 10 kappaletta, kuitenkin suurin osa asiakkaistamme tilaa huomattavasti enemmän kuin tämän. Suosittelemma aina tilaamaan vähän enemmän, kuin luulet tarvitsevasi. Näin vältyt tilanteelta, jossa logopainetut muistitikkusi loppuvat puolessa välissä tapahtumapäivää. 

Jos haluat käyttää jotain tuotteistamme liikelahjanasi, täytä tarjouspyyntölomake ja henkilökohtainen Account Managerisi on pian sinuun yhteydessä!

flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.