Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi 5 tärkeää tuotetta pienyrittäjälle. 

Smart Insightsin äskettäisen tutkimuksen mukaan 80% internetin käyttäjistä omistaa älypuhelimen. Tämä luku on todennäköisesti lähempänä 99% työtovereidesi keskuudessa!

Listasimme viisi puhelimen lisävarustetta, jotka auttavat tehostamaan pienyritystäsi ollessasi liikkeellä. 

1) Induktiivinen laturi älypuhelimelle

Induktiivinen laturi, joka tunnetaan myös langattomana latauslaitteena, tarjoaa kätevän ja tyylikkään tavan ladata puhelintasi. Induktiiviset laturit ovat yhteensopivia Qi- laitteiden kanssa, jotka tunnetaan nimellä Langattomat latauslaitteet. Voit yksinkertaisesti asettaa puhelimesi tasaiseksi induktiiviseen laturiin ja alkaa latautua. Monet pienyritysten asiakkaista käyttävät niitä toimistoissa, tapahtumissa ja kaupoissa ja kahviloissa. 


2) USB-muistitikku älypuhelimelle

Asiakastapaamisissa ollessa haluat esitellä työtäsi. Kuitenkin suurten tiedostojen siirtäminen vaatii nopean internet-yhteyden, joten USB-muistitikku yhdistäminen älypuhelimeen on suuri apu, sillä tavoin pääset käsiksi tietoihin liikkellä ollessasi. 
Siksi kaksoisliitäntäinen USB-muistitikku on avainasemassa. Näin voit siirtää tietoja tietokoneesta USB-portin kautta älypuhelimeen. Tämä tekee siitä täydellisen kumppanin liiketapaamisiin, asiakas presentaatioihin tai jopa vapauttamaan puhelimen muistia ottaessasi kuvia ja videoita yrityksellesi.Kaksiliitänteinen USB-muistitikku pitää sisällään tavallisen USB: n toisessa päässä ja Micro-USB tai USB-C-liittimen toisessa päässä.

3) Langattomat Bluetooth kuulokkeet

Matkalla ollessa on tärkeää, että voit silti soittaa työntekijöillesi ja asiakkaillesi. Toisinaan voi olla haastavaa pitää puhelinta kädessä ja keskustella liikkuessasi. Siksi langattomat Bluetooth-kulokkeet on täydellinen puhelimen lisävaruste. Näin voit kuunnella musiikkia älypuhelimestasi vaikka matkalla, voit myös soittaa ja vastaanottaa puheluita langattomasti. Useimmissa Bluetooth-kuulokkeissa on myös mikrofoni, jonka avulla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita yrityksellesi ollessasi liikkeellä. näin voit vastata puheluihin tarvitsemata etsiä puhelinkaapeleita kiireessä tai tavoittaa käsipuhelinta puhelun saapuessa. Voit nyt vastata puheluihin viipymättä ja nauttia korkealaatuisemmasta äänestä, jonka langattomat Bluetooth-kuulokkeet tarjoavat. Bluetooth-kuulokkeet mahdollistvat myös helpon pariliitoksen älypuhelimeen. Vaikka sinulla olisi iPhone, Android tai Windows puhelin pystyt yhdistämään Bluetooth kuulokkeet, jos puhelimessa on Bluetooth toiminto. Tarkista puhelimen ominaisuudet varmuuden vuoksi. 


4) Bluetooth®-kaiuttimet

Bluetooth-kaiuttimet antavat sinulle laadukkaan äänen huolimatta siitä onko sinulla tietokone, tablet-laite tai älypuhelin. Bluetooth-kaiuttimien avulla voit hyödyntää parempaa äänenlaatua seuraavissa tilanteissa: 
  • Esitysten toimittaminen äänellä
  • Esittele yrityksesi videoita
  • Auttaa sinua erottumaan tapahtumissa
  • Asiakkaan puhelun äänen parantaminen
  • Taustamusiikki kaupassasi tai muussa paikassa

Muodostaaksesi yhteyden varmista, että matkapuhelimesi Bluetooth-asetus on kytkettynä päälle ja kaiuttimet on kytketty päälle. Synkronoi molemmat laitteet yhdellä napautuksella. Bluetooth®-kaiuttimien ansiosta voit myös siirtää kaiuttimet mihin vain, eikä sinun tarvitse luottaa kannettavan tietokoneen tai mobiililaitteen äänentoistoon. Nämä ovat yhteensopivia sekä iPhone- että Android-laitteiden kanssa, joissa on Bluetooth®-toiminto. Tämän lisäksi jotkin Bluetooth-kaiutinmallit sisältävät mikrofonin hands free puheluille.


5) Luotettava Power Bank

Useimmat pienyritysten omistajat joutuvat lataamaan puhelintaan pitkin päivää. Mutta entä jos olet poissa toimistosta ja autosta? Vastaus on yksinkertainen; kannettava Power Bank, joka lapaa puhelimen nopeasti. 
Power Bank -tuotteemme voidaan painattaa logollanne, iskulauseellanne, kotisivullanne, tapahtumatiedoilla tai muilla. Malleissamme on myös laaja valikoima tehoalueita, 1,000mAh: sta aina 10,050mAh asti.


 Löydät lisää yksilöllisiä mainonta esimerkkejä pienyrityksille verkkosivuillamme, jonka kautta voit myös pyytää tarjouksen.

Yksi omistautuneista Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä tehden tarjouksen ja lähettääkseen näytepakkauksen.  

Voit vapaasti kommentoida ja kertoa meille mitä matkapuhelimen lisävarusteita pienyrityksesi käyttää. 


flashbay Kirjoittaja: Sarah Chambers
2 Kommentteja | Jätä omasi 
Edwin muzhingi | 14 Aug, 2018
Want power bank 10
.050mpa
Sarah Chambers, Flashbay | 14 Aug, 2018
Hi Edwin,

Thanks for getting in touch.

I have passed on your details to a dedicated Sales Account Manager who will be in touch with you very shortly.

I hope this helps,

Sarah at Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.