Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Kolme uutta Power Bank mallia

Tuotekehitystiimimme on ollut kiireinen viime aikoina. Olemme lähiaikoina lisänneet 1 uutta muistitikkua valikoimaan; WalletStick. Nyt olemme ylpeitä esitellessämme 3 uutta Power Bank mallia; Core, Maple ja Lux.

Core
Ulkokuori on kumimaista materiaalia ja logonne sekä vaikka sloganinne voidaan painaa 2-puolelle. Core on saatavilla 8 perusvärillä. Lisätietoja löydät tuotesivulta.

Maple
Maple Power Bankin ulkokuori on tehty näyttävästi vaahterasta ja molemmat puolet voidaan painaa tyylikkäästi joko 4‑väripainatuksella, tai laserkaiverruksella.  Puinen pinta tuntuu kädessä miellyttävältä ja tämä malli onkin jo suosittu asiakkaidemme keskuudessa.

Lux
Lux  Power Bank on saatavana mustana, valkoisena tai ruskeana, ja siihen voidaan painaa logonne 4-väripainatuksella molemmin puolin. Tyylikäs nahkapinta ja ykityiskohtainen tikkaus tekevät siitä yhden ylellisimmistä malleistamme.

Haluatko tarjouksen?
Täytä nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä. Voit myös katsoa koko  mallistomme täällä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.