Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Ota ennakkolähtö vuoteen 2016

Joulukuussa monelle nousee sama kysymys...
“Mihin tämä vuosi katosi?!”

Meille täällä Flashbaylla joulukuu on aina yksi kiireisimmistä kuukausista. Näin siksi, että olemme joko kiireisiä asiakkaiden viime hetken tilausten kanssa ennen joulua tai autamme asiakkaitamme suunnittelemaan mainoskampanjoita seuraavaa vuotta varten.

Joulukuu on yleensä aika pohtia edellistä 11 kuukautta. Ajattelimme kuitenkin kääntää huomiomme vuoteen 2016 ja ennustaa mitkä mallit mielestämme ovat suurimmat hitit sille vuodelle.

Wafer: Epäilemättä yksi suosituimmista malleista valikoimassamme. Wafer tarjoaa parhaan "alustan" esitellä tuotemerkkinne viesti tai logo. Huolimatta siitä että se on vain 2,2 paksu siihen voi tallentaa jopa 64 Gt tietoa.Täydellinen kumppani kenen tahansa lompakkoon.Nox: Viimeisin lisäys Flashbayn perheeseen. Nox on yksinomaan Flashbayn asiakkaille. Vankka ulkonäkö ja 100m vesitiiviys on ollut hitti asiakkaidemme keskuudessa. Odotamme sen olevan vielä suurempi hitti vuonna 2016.Key: Key on erittäin tyylikäs malli. Se on saatavilla 3 eri värillä ja brändin viesti tai logo voidaan laserkaivertaa 95%:iin pinta-alasta. Kuten nimestä voi päätellä, Key malli voidaan helposti liittää avainnippuun, mikä tarkoittaa sitä että tuotemerkinne viesti on aina asiakkaiden mukana.Valmis aloittaam vuoden 2016?
Täytä nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme on sinuun pikaisesti yhteydessä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Mark Faltin, ASAP COMPLY LTD | 21 Jan, 2016
I personally love the wafer usb and am looking to get some for our company. Wallet size, sleek. stylish.
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.