Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Logopainetut muistitikut joululahjaksi

Joulu. Se tulee samana päivänä joka vuosi. Mutta jostain syystä se tuntuu tulevan nopeammin ja nopeammin joka kerta.

Monet yritykset kamppailevat löytääkseen ainutlaatuisen ja hyödyllisen lahjan asiakkailleen tai työntekijöilleen tähän aikaan vuodesta. Yleensä ihmiset saavat sekalaisen kirjon lahjoja, kuten; viini josta he eivät välttämättä pidä, suklaa joka syödään ja unohdetaan 5 minuutissa, jauhelihapiirakat jotka maistuvat siltä kuin niiden parasta ennen päivämäärä on mennyt tai uusin villitys joita ei koskaan käytetä - kokovartolabody opn pitänyt tätä kruunua jonkin aikaa!

Flashbay tarjoaa ainutlaatuisia ja hyödyllisiä ratkaisuja. Meillä on 28 erilaista USB-muistitikkumallia joista valita. Monet ovat meidän itsemme suunnittelemia eikä niitä saa muualta. Riippuen siitä, minkä muistitikun valitset,  logo voidaan väripainaa, valokuvatulostaa, kaivertaa laserilla  tai kohokuvioida. Jos haluat lisätä hieman enemmän persoonallisuutta tikulle tovidaa ladata valmiiksi tiedostoja kuten esityksiä, videoita tai pdf katalogeja. Tähän aikaan vuodesta monet asiakkaat haluavat lisäksi tikulle lisävarusteita, kuten kotelon, kaulanauhan tai avainketjun.Tässä mielessä muistitikut ovat oivallinen valinta. Se on edullinen, ainutlaatuinen ja ennen kaikkea, se on hyödyllinen. Antamaasi muistitikkua heitetä pois 1 tammikuuta. Se pidetään tallessa ja siitä on saajalle aidosti hyötyä.

Voimme toimittaa logolliset muistitikut 5 arkipäivässä joten sinulla on vielä aikaa! Täytä vain Nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.