Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Google Cloud muistitikkupalvelu

Vuoden 2013 Google kokeili "posti" palvelua yhdysvaltalaisille kehittäjille. Palvelussa Kehittäjät lähettivät Googlelle USB muistitikun ja Google sitten lähetti tiedot Google Cloudiin.

Onnistuneen kokeilun jälkeen Google tarjoaa nyt tätä yrityksille ja yksityishenkilöille Pohjois-Amerikassa, EMEA:ssa ja Aasiassa.

Miksi en voi vain ladata tiedot itse?
Hyvä kysymys! Vaikka he tarjoavat tätä palvelua yksityishenkilöille, sitä käyttää pääasiassa yritykset ja kehittäjät. Tämä johtuu siitä, että heillä on eniten tietoa jota pitää ladata ja Google myöntää, että 1 teratavun datan siirtäminen normaalilla internetyhteydellä veisi noin 100 päivää. Googlella on nopeampi yhteys ja enemmän resursseja kuin useimmilla yrityksillä niin he voivat tehdä tämän puolestasi. Maksua vastaan tietenkin.Kuinka paljon?
Se riippuu siitä, missä olet maailmassa. Pohjois-Amerikassa se maksaa $ 80 per USB tikku, riippumatta siitä, kuinka paljon tietoja sillä on.

Miten käytän tätä palvelua?
Jälleen se riippuu siitä, missä olet. Sinun täytyy käyttää "Googlen hyväksymää" kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa. Nämä palveluntarjoajat hoitavat postituksen- ja toimituksen Googlelle ja asiakaspalvelun. Sitten Google lähettää tiedot pilveen. Voit löytää lisätietoja Googlen sivuilta.

Olemme innoissamme miten tämä hanke kehittyy ja sillä välin, jos tarvitset brändättyjä muistitikkuja seuraavaan projektiinne niin ota yhteyttä täyttämällä nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.