Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Muistitikkujen käyttäminen tieturvallisuuden parantamiseksi

Merkittävä autonvalmistaja Yhdysvalloissa lähettää parhaillaan  yli miljoona muistitikkua asiakkailleen tarkoituksenaan korjata suuri virhe autojensa ajotietokoneessa.

Virheen paljastivat eräät Yhdysvaltain hakkerit ja se mahdollistaa hakkereiden pääsyn ajotietokoneseen ja täten ohjata moottoria, ohjausta ja jarruja. Tämä virhe vaikuttaa noin 1,4 miljoonaan ajoneuvoon.

Kuten voitte kuvitella, valmistaja on toiminut ripeästi ja aloitti laajamittaisen hankkeen päivittääkseen ohjelmistot USB-muistitikkujen avulla.Autojen omistajille lähetetään muistitikku ja heitä pyydetään liittämään se autoonsa ja lataamaan ohjelmistopäivitys joka suojelee sitten autoa kaikilta hakkereilta.

Brändättyjen muistitikkujen asiantuntijoina yritämme aina löytää uusia ja kiehtovia käyttökohteita muistitikuille ja tämä on yksi korkean profiilin tapauksista viime aikoina. Tämä todella osoittaa, kuinka monipuolisia ja tärkeitä USB-muistitikuista on tullut

Jos haluat tarjouksen brändätyistä muistitikuista seuraavaan projektiinne niin täytä nopea yhteydenottolomake. Yksi Account Managereistamme ottaa sitten yhteyttä mahdollisimman pian.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.