Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi 36,523 Positiivista Trustpilot arviointia

Jos yrityksenne haluaa saada logolla painettuja tai kaiverrettuja USB-muistitikkuja, haluatte olla varmoja, että olette tekemisissä hyvämaineisen ja kokeneen brändättyjen muistitikkujen toimittajan kanssa.

Olemme valmistaneet muistitikkuja vuodesta 2003 ja yli 12 viime vuoden aikana olemme brändänneet muistitikkuja kymmenille tuhansille yrityksille eri puolilta maailmaa. Ensisijainen painopiste on sama nyt kuin se on ollut alusta asti: poikkeuksellisen asiakaspalvelumme. Ei väliä kuinka pieni tai suuri tilaus on kyseessä, pyrimme tarjoamaan jokaiselle asiakkaalle parasta mahdollista palvelua.

Mutta sinun ei tarvitse uskoa vain meitä. Toisin kuin monet muut bärndättyjen tuotteiden valmistajat, me julkaisemme asiakkaidemme arvioita suoraan sivuillamme. Tämä kaikki on mahdollista riippumattoman arviointipalvelun tarjoajan Trustpilotin ansiosta - yksi suurimmista ja arvostetuimmista arviointipalvelujen tarjoajista maailmassa.


Et vieläkään vaikuttunut? Tässä muutamia numeroita; aloimme käyttää Trustpilotia vuonna 2012 ja siitä lähtien olemme keränneet yli 36000 myönteistä arvioita asiakkailtamme ympäri maailmaa. Se on keskimäärin 14000 arvostelua vuodessa, 1200 arviota kuukaudessa tai 40 positiivista arvostelua jokainen päivä. Olet varmasti samaa mieltä, että nämä ovat erittäin vaikuttavia lukuja.

Oletko ajatellut brändättyjä muistitikkuja seuraavaan projektiinne?
Sinun tarvitsee vain  täyttää yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun yhteyttä. Prosessi on niin nopea, että sinulla voisi olla logollanne brändätyt muistitikut vain 6 arkipäivässä, ja voisit olla seuraava tyytyväinen asiakkaamme joka jättää palautetta.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.