Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi USB Kuollut Pudota

Taiteellinen projekti, joka alkoi vuonna 2010 alkaa saada todellista vauhtia ja alkaa ilmestyä kaupungeissa ympäri maailmaa. "USB Dead Drop -hankkeen takana on" Arkkitehti Artisti "Aram Bartholl. USB Dead Dropissa herra Bartholl ja useat hänen maailmanlaajuisista faneistaan "piilottavat" USB-muistitikkuja ympäri kaupunkien keskustoja.

USB-asemat ovat usein upotettu seiniin ja muihin pysyviin kohteisiin. Ihmiset voivat liittää kannettavan laitteen asemaan ja joko tutkia mitä asemalla on tai lähettää omia mielenkiintoisia tiedostojaan sinne.

Projektin virallisen sivustpon mukaan deaddrops.com:

Dead Drops on anonyymi, offline, ihmisiltä ihmisille tiedostonjako-verkko julkisessa tilassa. USB-muistitikut ovat upotettu seiniin, rakennuksiin ja reunakiviin kaikkien saataville julkisissa tiloissa. Kaikki ovat tervetulleita lataamaan tai löytämään tiedostoja. Kytke kannettava tietokone seinään, taloon tai tolppaan jakaaksesi suosikkitiedostosi. Jokainen dead drop on muuten tyhjä, paitsi siellä on readme.txt tiedosto joka selittää projektin. "Dead Drops" on auki osallistujille.

Verkkosivuilla on myös lisätietoja nykyisestä Dead Drop paikoista jos haluat käydä katsomassa ja "kytkeä" itsesi. Mukana on myös Wikipedia sivu josta löytyy projetkin tiedot.

  

Vaikka on hienoa nähdä muistitikut mukana tällaisessa yhteisöä yhdistävässä tapahtumassa, niin pitää muistaa, että et tiedä mitä asemat sisältävät joten varmista, että sinulla on hyvä virustorjuntaohjelma käynnissä, ennen kuin kytket - jos olet tarpeeksi rohkea osallistumaan, ota varmuuskopiot kannettavasta tietokoneestasi!

Jos haluat tarjouksen brändätyistä muistitikuista omaan projektiisi niin täytä nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
2 Kommentteja | Jätä omasi 
ZeLL | 19 Jul, 2018
I see you
Chandana naga surya | 29 Feb, 2020
Hii
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.