Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Muistitikun turvallinen irroittaminen

Kun kytket USB-tallennuslaitteen tietokoneeseen tai kannettavaan sinua usein muistutetaan "turvallisesti poistaa" USB muistitikku (tai kovalevy) käytön jälkeen. Kuitenkin ottaen huomioon kaikki teknologiset edistysaskeleet, jotka ovat tapahtuneet viime vuosina, pitääkö tätä neuvoa edelleen noudattaa?

Lyhyt vastaus on "kyllä" ja seuraavassa selitetään miksi muistitikun turvallisenen poistaminen on tärkeämpää kuin voisi ajatella.

Kun USB-tallennuslaite on kytketty tietokoneeseen myönnät tietokoneelle luvan lukea tietoja USB-muistilta ja myös tallentaa tietoa. Tetokoneet eivät kuitenkaan aina kirjoita välittömästi muistitikulle. Joskus ne tallentavat tiedot tietokoneen työmuistiin, jos sitä tarvitaan uudelleen tai sitä todennäköisesti päivitetään myöhemmin. Tätä prosessia kutsutaan "välimuistiin tallentamiseksi". Jos vedät USB-laitteen tietokoneesta tämän prosessin aikana voivat tiedostot korruptoitua ja USB-laite täytyy mahdollisesti formatoida.

Windowsin oletusasetukset poistavat käytöstä "välimuistiin tallentamisen", jonka on tarkoitus taata USB-laitteiden, kuten muistitikkujen, "turvallinen poistaminen"  ilman että käytät "Poista laite turvallisesti" -kuvaketta.

Tämä on kuitenkin hieman harhaanjohtava, ja monet ihmiset sekoittavat tämän siihen että pystyt poistamaan USB-aseman vaikka se parhaillaan aktiivisesti kirjoittaa tiedostoja. Aseman poistaminen, joka on kirjoittamassa tiedostoja, voi vaurioittaa tiedostoja ja saatat jopa joutua alustamaan koko aseman, ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen.


Neuvomme? Käytä aina "Poista laite turvallisesti" vaihtoehtoa. Tämä kestää vain muutaman ylimääräisen sekunnin, joka on paljon nopeampaa kuin muistitikun alustaminen tai kadonneen tiedoston korvaaminen.

Jos haluat logollisista muistitikuista tarjouksen, joka ei vielä velvoita mihinkään, niin täytä nopea yhteydenottolomake. Malleilla, jotka sopivat kaikkiin budjetteihin ja makuun, nopealla 6 työpäivän toimitusajalla ja 10 vuoden takuulla olemme varmoja, että Flashbay täyttää teidänkin vaatimuksenne ja ylittää odotuksenne.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Matthewwak , google | 04 Mar, 2018
This is a really great site!A lot of useful info and handy ideas, thank you =)
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.