Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Miten palauttaa kadonnut data USB muistitikulta


Muistitikut ovat uskomattoman luotettavia, mutta vielä on joitakin tilanteita joissa voit menettää dataa, esimerkiksi: viruksen seurauksena, virtapiikit tai aseman äkillinen irrottaminen tietokoneesta. Jos muistitikku tulee toiselta toimittajalta niin saatat löytää sen sisältä joitakin huonolaatuisia osia, jotka ovat alttiita toimintahäiriöille.

Me täällä Flashbaylle käytämme vain korkealaatuisia komponentteja kun valmistamme muistitikkuja. Valitettavasti kaikki muistitikkutoimittajat eivät tee samoin, ja mikä saattaa näyttää samanlaiselta ulkopuolelta, voi olla hyvin erilainen sisäpuolelta, jättäen sinut alttiiksi tietojen katoamiselle.
Alla on muutamia palautuskeinoja jos olet ollut tarpeeksi onneton ja menettänyt tietoja USB-muistitikulta:

Skannaa ongelma: Voit skannata ja (toivottavasti) korjata mahdolliset virheet käyttäen työkaluja tietokoneessasi. Jos käytät Windowsia niin yksinkertaisesti kytke USB tietokoneeseen tai kannettavaan, mene "Oma tietokone" ja klikkaa hiiren oikealla napilla siirrettävän levyn kuvaketta. Sieltä mene Ominaisuudet> Työkalut> Tarkista nyt. Seuraavaksi sinun tarvitsee vain klikata molemmat laatikot, jotka sanovat "Korjaa automaattisesti tiedostojärjestelmän virheet" ja "Etsi ja yritä korjata virheellisiä sektoreita" napsauta "Käynnistä". Skannaus korostaa virheet jotka se on löytänyt ja kertoo, onko se voinut korjata niitä vai ei.

Palautusohjelma: Jos ensimmäinen vaihtoehto ei toimi, on olemassa useita ilmaisia ​​ja maksullisia ohjelmistovaihtoehtoja tarjolla. Prosessi on hyvin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain ladata ohjelmisto pöytälletietkoneellesi tai kannettavalle tietokoneelle ja kytkeä USB-muistitikku samaan aikaan. Kumpaa ohjelmaa tahansa käytätkään, niin se antaa näytöllä ohjeet prosessin läpiviemiseen. On yleensä 3 tai 4 vaihetta jotka tulee käydä läpi, jotta löydät ja voit palauttaa kaikki kadonneet tiedostot.
Jos edellä mainitut vaiheet eivät toimi niin viimeisenä keinona on ottaa työkalut esille (!) sillä muistitikun liitin voi olla rikki. On olemassa useita oppaita verkossa, jotka neuvovat miten voit korjata ongelman, mutta ota huomioon että  tarvitset oikeat työkalut ja osat käsille kuten vanha USB-kaapeli, sivuleikkurit, pieni ruuvimeisseli, suurennuslasi ja kolvi sekä tinaa. Jos kaikki tämä ei onnistu, on aika antaa periksi!

Toivottavasti nämä vihjeet osoittautuvat hyödyllisiksi, mutta kuten tunnettu sanonta kuuluu, ennaltaehkäisy on parempi kuin parantaminen, joten jos olet kiinnostunut laadukkaista, luotettavista ja hinnaltaan kilpailukykyisistä USB muistitikuista, niin täytä nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista. Voit saada muistitikut itsellesi jopa 6 työpäivässä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.