Twister

Blogi 8 Markkinointi-ideaa joilla saat brändisi lentoon

8 Marketing Ideas to give your brand a boost

Mitä tulee liiketoiminnan edistämiseen niin siihen on monia helppoja keinoja, jos tiedät mistä etsiä. Tässä ovat top 8 markkinointi-ideaa joilla edistät brändiäsi.

Arvostelut - Hae Googlesta ja kokoa luettelo kaikista bloggaajista jotka bloggaavat alaltasi, ennen kuin pydät heitä testaamaan tuotettasi ja bloggaamaan kokemuksistaan. Yritä keskittyä bloggaajiin joilla on jo iso määrä seuraajia sosiaalisessa mediassa.

Palkitse fanit - Jos tuote tai palvelu on todella hyvä niin fanit mainitsevat sinut verkossa. Seuraa näitä ihmisiä  palkitse heidät. He tuntevat että heitä arvostetaan ja he mainostavat liiketoimintaasi vielä positiivisemmin.

Kumppanit - Monet uudet yritykset eivät ole hyviä markkinoinnissa eivätkä halua investoida liikaa liiketoimintaa aloittaessaan. Kumppanuusohjelma, jossa annat muiden ihmisten markkinoida tuotemerkkiäsi vastineeksi osuudesta myyntituloista, voi lisätä liikevaihtoa merkittävästi.

Rahat takaisin takuu - Jos olet varma omasta tuotteestasi sinun tulisi tarjota asiakkaille vahva takuu. Tämä on hyvä tapa vakuuttaa kohdemarkkinoita siitä että olet luotettava ja halukas seisomaan tuotteidesi takana.

Turvallinen maksu - Kun asiakkaat ostavat tuotteitasi verkossa, niin varmista aina, että ostoprosessi on turvallinen ja se on selkeästi ilmoitettu sivustolla.

Mainoslahjat - Investoi osa budjetista brändättyihin myynninedistämistuotteisiin. USB käyntikortti on hyvä tapa saada viestisi perille.

Vuokraa haamuasiakkaita - vuokraa muukalaisia, jotka eivät ole koskaan törmänneet brändiisi, tekemään ostoksia kanssasi. Opit mitä teet oikein ja mitä sinun täytyy parantaa. Tee tämä säännöllisesti ja yrityksesi suorituskyky paranee ajan myötä.

Ihmiset brändin takana - Ihmiset samaistuvat paremmin toisiin ihmisiin kuni tuotemerkkeihin. Näytä oikeat ihmiset brändin takana blogissasi, foorumissasi ja sosiaalisen median kanavissa ja anna heidän persoonallisuutensa paistaa läpi.

8 Marketing Ideas to give your brand a boost

Käynnistääksesi seuraavan mainoskampanjasi täytä nopea yhteydenottolomakkeemme ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.

flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.