Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Small Business Marketing

Small Business Marketing

Pienempien yritysten markkinointi voi olla melko vaikea tehtävä markkinointibudjetin tullessa vastaan. On olemassa kuitenkin keinoja joilla tämä saadaan onnistumaan!

Keskittäminen: Pienen yrityksen kannattaa paikallistaa markkinointi ennen suuntaamista globaaleille markkinoille. Vaikkakin tuotteenne tai palvelunne tarjoaisi toimintoja kansainvälisessä mittakaavassa, on parempi käyttää budjetti paikallisesti. Tee tutkimustyötä blogeista ja internetin suurkuluttajista ja voita heidät puolellesi. Lähetä ilmaisia näytekappaleita ja tarjoa palveluitasi veloituksetta, etenkin jos he ovat valmiita jättämään palautetta yrityksestäsi sosiaalisessa mediassa. Harkitse myös lahjoituksen tekemistä paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

Asiakas on aina oikeassa: Tuotteesi parhaat promoajat ovat asiakkaitasi. "Suusta suuhun" menetelmä tai sosiaalisen median "jakaminen" tavoittaa potentiaalisesti satoja, jopa tuhansia ihmisiä. On olemassa monia keinoja joilla pystyt "kannustamaan" tyytyväisiä asiakkaitasi kertomaan tuotteestasi perheelle ja ystäville.

Small Business Marketing

Kustomoidut USB muistitikut ovat aina loistava valinta liikelahjaksi uusia sekä vanhoja asiakkaitanne silmälläpitäessä sillä niihin voit sisällyttää mainoksen sekä ulkoisesti että sisäisesti. Siirry tuotevalikoimaamme tästä.

Moraaliset asiat: Pidä aina kiinni yrityksenne eettisistä arvoista vaikka kohtaisit vaikeuksia. Ole ystävällinen foorumeilla, blogeissa ja sosiaalisessa mediassa, vaikka palaute olisi epäasiallista ja henkilökohtaista sekä itseäsi että yritystäsi ajatellen. Ilman muuta, puolusta yritystäsi sekä brändiäsi mutta teese positiivisesti, älä koskaan sekoita oikeudenmukaisuutta puolustusta ja epäasiallisuutta. 

Noudattamalla edellämainittuja ohjeita, yrityksesi on oikeilla raiteilla menestykseen - toivomme sinulle kaikkea parasta. Jos haluat tilata logollisia USB muistitikkuja, siirry tästä kotisivuillemme.

flashbay Kirjoittaja: Aires Loutsaris
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.