Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Päihitä "USB-laitetta ei tunnistettu" -pulma Windowsissa

Monet meistä ovat törmänneet  harmilliseen "USB-laitetta ei tunnistettu" viestiin kotona tai työpaikallaan. Mielenkiintoista on, että kyseinen viesti on yksi haetuimmista USB-tikkuihin liittyvistä kyselyistä Googlessa. Moni antaa periksi haasteen edessä, mutta itse asiassa tilanne on varsin helppo ratkaista.

Kuten arvata saattaa, tiimimme täällä Flashbaylle tietää yhden tai kaksi asiaa muistitikuista. Oli kyseessä sitten USB-ranneke, USB-kaulanauha, USB-käyntikortti tai USB-avain, emme koskaan ole pääsemättä käsiksi tärkeisiin tiedostoihimme. Vuosien varrella olemme kehittäneet hyviksi havaittuja menetelmiä voittaa "USB-laitetta ei tunnustettu' -ongelmaja, joten päätimme jakaa menetelmät teidän kanssanne.

Kysymys on ristiriidasta useiden samassa tietokoneessa käytettyjen tikkujen välillä: PC yrittää selvittää, mikä laite on mikä. Siksi ensimmäinen askel on poistaa kaikki ulkoiset USB-laitteet ja käynnistää tietokone uudelleen. Kun tietokone on taas päällä, kytke kyseinen USB-tikku koneeseen. Tämän pitäisi tepsiä, mutta mikäli kiusallinen "USB-laitetta ei tunnistettu" -viesti näkyy edelleen, voit kokeilla seuraavaa.

Aloita käynnistämällä "Laitehallinta" PC:lläsi. Seuraavaksi klikkaa vaihtoehtoa "USB-ohjaimet". Näet keltaisen kolmion sisällä olevan huutomerkin ja ilmoituksen siitä, että kyseistä USB-laitetta ei ole tunnustettu, ja että "Port Reset epäonnistui". Klikkaa hiiren oikealla näppäimelle ja valitse "Uninstall" Lopuksi käynnistä tietokoneesi uudelleen ja uudelleen asenna USB-tikku. Se on yksinkertaista!

USB

Edellä mainitut toimenpiteet ratkaisevat "USB-laitetta ei tunnistettu" ongelman suurimmassa osassa tapauksista. Jos tämä ei jostain syystä auttanut, kannattaa tikkua kokeilla toisessa koneessa, jotta tikussa oleva vika voidaan sulkea pois. Jos laite toimii toisessa tietokoneessa,
löydät parhaiten apua tilanteeseen netin hakukoineilla.

flashbay Kirjoittaja: Aires Loutsaris
3 Kommentteja | Jätä omasi 
ali , gth | 23 Jan, 2019
done
Charalambos Marangos, Lehigh University | 03 Aug, 2020
I tried blog/usb-device-not-recognised but nothing works. Other usb devices work. It does not work on 3 different pcs. I was able to see all files once. Then, it stopped working. Cannot copy files from usb to pc. drive keeps disconnecting with error same as blog. advice? thanks.
Chris , Flashbay | 04 Aug, 2020
Hi Charalambos,

Thanks for getting in touch.

Here are some other options you can try. Of course, this assumes your Flash Drive isn't damaged.

1) Run the 'USB Trouble Shooter' on your PC (you've likely already tried this, but it's worth mentioning). 

2) Another option is to completely switch off and restart your PC. Then unplug your Flash Drive and start again. This process will 'reset' things which can often be the solution.

3) A third option is to 'Update the Generic USB' in your Device Manager menu. There are some detailed steps on how to do this here: https://www.drivereasy.com/knowledge/generic-usb-hub-driver-issues-in-windows-fixed/

I hope this helps.

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.