Twister

Blogi Valokuvaus markkinointi-ideoita

photography marketing ideas
Jatkuvasti muuttuvassa internetissä on lukematon mahdollisuus valokuvaajille markkinoida palveluitansa. Markkinatilanne on tullut kasvavasti kilpailuhenkisemmäksi helposti saatavilla olevien ammattikameroiden edullisista hinnoista johtuen.

Anna valokuviesi tehdä markkinointimme

Sosiaaliset mediat, kuten Facebook, Flickr (kyseinen palvelu on Facebookin jälkeen suosituin valokuvaukseen liittyvä sosiaalinen media)

YouTube - Maailman suurin videoidenjakopalvelu. Lähetä hyvin suunniteltu valokuvakokoelmasi ja olet välittömästi tuhansien käyttäjien tavoitettavissa.

500px - Personoidun portfolion rakentamis työkalu jossa valokuvaajat voivat myydä otoksiasi. Erittäin helppokäyttöinen.

LinkedIn - Maailman suurin ammattilaisverkosto jossa tuhannet ammattilaiset voivat olla suoraanyhteydessä teoksiisi!

Sosiaalisen median ulkopuolella voit myös ajatella raamien ulkopuolella. Voit tarjota ilmaisia valokuvia tai maksuttomia palveluita verkkosivuille jotka tarvitsevat apua valokuviensa kanssa. Tästä vastapalvelukseksi voit pyytää heitä jakamaan linkkiä sivustollenne. Toinen vaihtoehti on olla yhteydessä tukiverkostoosi ja tarkota heille käteispalkinto jokaisesta "referoinnista" joka tuottaa tulosta. Tämä toimii erittäin hyvin ristiäisissä ja häissä. Muista ottaa vihkosi mukaan jokaiseen tapahtumaan jotta osallistujat voivat jättää sinulle yhteystietonsa. Kun tulee aika lähettää valokuvia muistitikut ovat loistava tapa lähettää nämä eteenpäin.


flashbay Kirjoittaja: Aires Loutsaris
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.