Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Persoonallinen lopputulos

Käsittelemme vuosittain kymmeniä tuhansia tilauksia yrityksiltä, instituuioilta sekä organisaatioilta ympäri maailman. Olemme valmistaneet brändättyjä USB muistitikkuja lähes kaikille maailman suurimmista yrityksistä ja yksi asia minkä olemme huomanneet on, että kaikki asiakkaat ovat erilaisia. Siitä syystä olemme kehittäneet tuotteemme ja palvelumme tukemaan yrityksenne yksilöllisiä tarpeita vastaaviksi.
The Nature USB Model

Tarjoamme yli 20 erilaista USB muistitikkua, joista jokaiseen saa 6 erilaista muistikapasiteettia. Myös lisäpalvelumme, kuten tiedostojen esilataus ja muistitikut Pantone värillänne auttavat meitä täyttämään vaatimuksenne.

Ei kuitenkaan unohdeta sitä kaikkein tärkeintä räätälöintiä - logoanne tai graafista ilmettänne joka tekee muistitikusta ainutlaatuisen. Otamme aina huomioon että asiakkaamme ovat yhtä ainutlaatuisia kuin valmistamamme tuotteet ja saatkin aina henkilökohtaista palvelua omalta yhteyshenkilöltäsi joka auttaa mielellään sinua brändäämään suosikkimallisi. Hän myös vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua koko matkan ensimmäisestä yhteydenotostasi aina valmiin tuotteen toimitukseen asti. Jos saamaamme palautetta on uskominen, niin tulet olemaan tyytyväinen lopputulokseen.

Tarvitsetko inspiraatiota? Vieraile nettisivuillamme tai Pinterest sivuillamme ja jos haluat saada ilmaisen mallikappalepakkauksemme tai tarjouksen joka ei vielä sido mihinkään niin ota yhteyttä helpon nettilomakkeemme kautta.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.