Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi USB Tikkujen Evoluutio

Jotta voimme tarjota mahdollisimman vetävät, tehokkaat ja helposti brändättävät USB-tikkumallit, meidän on joskus siirrettävä vanhoja malleja syrjään uusien tieltä.

Vuonna 2013 julkaisimme monta uutta ja jännittävää mallia ja tänä vuonna on myös monta mallia tulossa. Filosofiamme on mielummin ylläpitää ajantasaista ja keskitettyä tuoteportfoliota, kuin tarjota sekavaa ja kasvavaa mallistoa. Uutta vuotta kohti kulkiessamme olemma tehneet joitain muutoksia varmistaaksemme että tuotevalikoimamme on mahdollisimman tuore ja ajantasainen. Mutta älä huoli, poistuvien tuotteident vaihtoehtona meillä on mahtava valikoima tuotteita jotka lisäävät promootiokampajasi arvoa ennennäkemättömästi!

Poistuvat tuotteet ovat Alu, Tie, Canvas ja Torpedo. Älä silti huoli jos joku näistä oli suosikkimallisi, sillä meillä on vahvempi valikoima vaihtoehtoja kuin koskaan ennen ja olemme varmoja että ne tekevät sinuun jopa isomman vaikutuksen kuin vanha suosikkisi.

Mikäli haluaisit tarjouksen jostain tietystä valikoimastamme olevasta mallista, ota yhteyttä  joko Flashbay yhteyshenkilöösi tai käytä nettisivuillamme olevaa yhteydenottolomaketta. Lähetämme sinulle toiveidesi mukaan tehdyn koevedoksen, josta näet miltä muistitikku logollasi näyttää sekä tarpeidesi mukaan räätälöidyn tarjouksen.

clip_usb
Jos olet aiemmin tilannut Alu -muistitikkuja, Ellipse tai Focus tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon.


clip_usb
Jos Tie -muistitikku oli aiemmin valintasi, suosittelemme muita monikäyttöisiä malleja kuten Ink tai Pop.


clip_usb
Trix ja Image ovat erinomaisia vaihtoehtoja Canvas USB muistitikulle.


clip_usb
Ja jos Torpedo oli aiemmin suosikkisi, suosittelemme kokeilemaan Pod ta Kinetic -mallia seuraavassa projektissasi.

flashbay Kirjoittaja: Monica Olsen
1 Kommentteja | Jätä omasi 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.