Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille. Myyntimme ja tehtaamme palvelevat normaalisti.
Ultra

Kasvomaskit Ultra Tarjous

Ultra-kasvomaskissamme on alue logollesi ja iskulauseellesi. Pehmeästä materiaalista valmistettu ja joustavilla nauhoilla varustettu Ultra on mukava ja tyylikäs ratkaisu tilanteisiin, joissa kasvojen peittämistä suositellaan tai vaaditaan. Tilaa bulkkitilaus jo tänään yrityksellesi. Voimme merkitä ne yrityksesi ilmeellä ja toimittaa ne suoraan työpaikallesi.

7 arkipäivän toimitusaika
Minimitilausmäärä vain 25 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: tiistai 27. huhtikuuta 2021

Värit

Musta

Valkoinen

Harmaa 4C

Painatustekniikat ja painatusalue

Kasvomaski Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä

Kuvatulostus:
Painatusalue edestä: 120mm X 55mm
Kuvatulostus

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Katso, mitä muut asiakkaamme ovat painattaneet tähän malliin
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Paikka logolle

  • Kevyt ja mukava

  • Kaksikerroksinen rakenne

  • Suunniteltu päivittäiseen käyttöön

  • Joustava kiinnitysnauha takaa istuvuuden

  • Pestävä, monikäyttöinen (60°C)

  • Logonne näyttää hyvältä jopa 25 pesun jälkeen!

  • Kuiturakenne: 95 % polyesteria, 5 % spandexia

Miten tuotteet on pakattu

Sinun kasvomaskisi
Kraft Card Box

Lisätarvikkeet

Ultra - Brändätyt kasvomaskit
Magneettikotelo Kasvomaski
Magneettikotelo varmistaa, että Kasvomaskisi pysyy puhtaana ja ehjänä kun sitä ei käytetä. Ohut muotoilu sisältää turvallisen kannen joka sulkeutuu kahden pienen magneetin avulla. Itse kansi voidaan silkkipainaa logollasi tarkasti. Upea lisätarvike seuraavaan kasvomaskitilaukseenne.

Tuotteen mitat
Painatusalue
Ultra - Brändätyt suojaavat kasvomaskit
Painettava Eco Kotelo
Painettava Eco Kotelo on ympäristöystävällinen ja tukeva esittelyrasia, joka on valmistettu sokeriruokosellusta ja kierrätetystä pahvista. Tuotteen helposti ja turvallisesti avautuva kansi on logopainettavissa

Tuotteen mitat
Painatusalue

Viimeisimmät Ultra arviot

21. lokakuuta 2020

Kaikki meni hienosti!

Kaikki meni hienosti! Nopea palvelu, tuli perille 2 päivää aiemmin kun oli sovittu. Tuotteet olivat sellaiset kuten sovittu. Voin suositella lämpimästi.
Antti
15. syyskuuta 2020

Tilatut tuotteet olivat juuri…

Tilatut tuotteet olivat juuri sellaisia, mitä oli sovittu ja logopainatuskin oli oikein hyvän laatuinen. Lähetys saapui jo aiemmin, mitä luvattiin vaikka aikataulu asetettiin todella tiukaksi tilaajan puolelta. Todella erinomaista asiakaspalvelua!
Kirsi Siuko
3. syyskuuta 2020

OHJAAMO. ja TEO hankkeen ostot

Olen eri hankkeiden aikana asioinut kanssanne ja joka kerta palvelu on ollut erittäin ystävällistä ja nopeaa. Samoin toimitukset ovat tulleet lupauksen muklaan. En voi valittaa mistään toiminnastanne.
Nina Marie Waxlax
31. elokuuta 2020

Palvelu, toimitus ja tuote: 10!

Tuotteiden mallintaminen, tilauksen tekeminen ja toimitus sujuivat todella mallikkaasti. On ilo antaa palautetta, kun kaikki sujuu näin hyvin ja tuote on juuri sellainen kuin pitikin. Tilaamme tulevaisuudessakin teiltä!
Devoca Oy
4.8/5 suosittelisi Lue kaikki 1667 palautteet

Mitat ja paino

Pituus: 180mm (7.09 tuumaa)
Leveys: 130mm (5.12 tuumaa)
Korkeus: 2mm (0.08 tuumaa)
Paino: 13 grammaa (0.46 unssia)