Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille. Myyntimme ja tehtaamme palvelevat normaalisti.
Sky Xtra

Kasvomaskit Sky Xtra Tarjous

Sky Xtra Kasvomaski sisältää erittäin tehokkaan komposiittisuodatinkerroksen kahden mukavan kangaskerroksen välissä. Uuden kasvomaskin suodatusteho > 95%, ylittää tutun FFP2-standardin edellyttämän suodatustason ja jopa 25 pesun jälkeen Sky Xtra -kasvomaski saavuttaa suodatustehokkuuden > 90%  (Katso lisätietoja suorituskykysertifikaatista).
Miellyttävä muotoilu sisältää ergonomisen nenäpidikkeen ja säädettävät korvahihnat, jotka auttavat takaamaan tiukan istuvuuden. Voimme tulostaa yksityiskohtaisesti logosi, iskulauseesi ja paljon muuta tuotteen laajalle painatusalueelle, tehden Sky Xtra - kasvomaskista näyttävästi erottuvan tuotteen yritysellenne.

7 arkipäivän toimitusaika
Minimitilausmäärä vain 25 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

00 tuntia 00 minuuttia 00 sekuntia jäljellä tilauksen tekemiseen, jotta toimitus saapuisi seuraavaan päivämäärään mennessä: perjantai 12. maaliskuuta 2021

Värit

Musta

Pantone Blue 288C (sininen)

Pantone Red 200 C (punainen)

Valkoinen

Harmaa 4C

Anthracite Grey CG 11C

Pantone® Värikoodit  Kasvomaski

Voimme myös käyttää haluamaasi Pantone-värisävyä yli 100 kappaleen tilausten yhteydessä.

Painatustekniikat ja painatusalue

Kasvomaski Silkkipainatus
Painatusalue väritettynä

Silkkipainatus:
Vasemmanpuoleinen alue: 65mm X 50mm
Oikeanpuoleinen alue: 65mm X 50mm
Silkkipainatus
1-3Värit

Silkkipainatus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo käyttäen silkkipainatustekniikkaa. Jopa nelivärinen silkkipainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan. Jos haluat, että kuvasi painatetaan silkkipainatustekniikalla, se kannattaa lähettää vektorimuodossa, esimerkiksi EPS-, AI- tai CDR-tiedostona. Fontit olisi hyvä muuttaa ääriviivoiksi, ja värit eivät mielellään saisi sisältää varjostuksia.Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Mikrosuodatinkerros

  • Paikka logolle

  • Ergonominen nenäkiinnitys istuvuuden takaamiseksi

  • Kolmikerroksinen rakenne

  • Suunniteltu päivittäiseen käyttöön

  • Joustava kiinnitysnauha takaa istuvuuden

  • Pestävä, monikäyttöinen (60°C)

  • Logonne näyttää hyvältä jopa 25 pesun jälkeen!

Miten tuotteet on pakattu

Sinun kasvomaskisi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Kraft Card Box

Palvelut

Sky Xtra Pantone®-kangaspalvelu

Pantone®-kangaspalvelu

Voimme sovittaa maskin värin identtisesti tuotemerkkisi ohjeiden mukaan Pantone®-kangaspalvelullamme. Tunnetaan myös nimellä värisublimaatio, sovitamme kasvomaskin värin tarkalleen antamasi Pantone®-viitenumeron kanssa. Prosessin teknisyydestä johtuen tämä palvelu on vähintään 100kpl tilauksille.

Lisätarvikkeet

Sky Xtra - Custom Face Mask with Integrated Filter
Magneettikotelo Kasvomaski
Magneettikotelo varmistaa, että Kasvomaskisi pysyy puhtaana ja ehjänä kun sitä ei käytetä. Ohut muotoilu sisältää turvallisen kannen joka sulkeutuu kahden pienen magneetin avulla. Itse kansi voidaan silkkipainaa logollasi tarkasti. Upea lisätarvike seuraavaan kasvomaskitilaukseenne.

Tuotteen mitat
Painatusalue
Sky Xtra - Brändätyt suojaavat kasvomaskit
Painettava Eco Kotelo
Painettava Eco Kotelo on ympäristöystävällinen ja tukeva esittelyrasia, joka on valmistettu sokeriruokosellusta ja kierrätetystä pahvista. Tuotteen helposti ja turvallisesti avautuva kansi on logopainettavissa

Tuotteen mitat
Painatusalue

Mitat ja paino

Pituus: 200mm (7.87 tuumaa)
Leveys: 90mm (3.54 tuumaa)
Korkeus: 3mm (0.12 tuumaa)
Paino: 17 grammaa (0.6 unssia)