Twister
Sky Xtra

Kasvomaskit Sky Xtra Tarjous

Sky Xtra Kasvomaski sisältää tehokkaan komposiittisuodatinkerroksen kahden pehmeän kangaskerroksen välissä. Paketista käyttöön otetun kasvomaskin suodatusteho > 95%, ylittää FFP2-standardin edellyttämän suodatustason ja jopa 25 pesun jälkeen Sky Xtra -kasvomaski saavuttaa suodatustehokkuuden > 90%  (Katso lisätietoja suorituskykysertifikaatista).
Miellyttävä muotoilu sisältää ergonomisen nenäpidikkeen ja säädettävät korvahihnat, jotka takaavat tiukan istuvuuden. Voimme valokuvatulostaa yksityiskohtaisesti logosi, iskulauseesi ja paljon muuta tuotteen laajalle painatusalueelle. Sky Xtra - kasvomaski on näyttävä ja massasta erottuva kasvomaski.

7 arkipäivän toimitusaika

Between Thursday, 16 Sep 2021 and Thursday, 14 Oct 2021, this product has an extended lead time. Please contact us for details.

Minimitilausmäärä vain 10 kappaletta

Ystävälliset Account Managerimme auttavat sinua parhaansa mukaan riippumatta siitä oletteko kiinnostuneita pienestä tai suuresta erästä. Kysy hintoja, koevedoksia logollanne ja näytekappaleita. Nämä eivät velvoita teitä ostamaan.

Värit

Musta

Pantone Blue 288C (sininen)

Pantone Red 200 C (punainen)

Valkoinen

Harmaa 4C

Anthracite Grey CG 11C

Pantone® Värikoodit  Kasvomaski

Voimme myös värjätä kankaan haluamallanne Pantone® värillä yli 100kpl tilatessanne

Painatustekniikat ja painatusalue

Kasvomaski Kuvatulostus
Painatusalue väritettynä

Kuvatulostus:
Vasemmanpuoleinen alue: 65mm X 50mm
Oikeanpuoleinen alue: 65mm X 50mm
Kuvatulostus

Kuvatulostus

Tuotteen pinnalle voidaan painattaa yrityksesi logo loisteliaana värikuvana. Lähettämäsi kuvatiedoston tulisi olla korkearesoluutioinen, vähintään 300 DPI. Tiedosto voidaan lähettää PNG-, JPEG- tai GIF-muodossa. Internetsivuilta ladatuilla heikkolaatuisilla kuvilla ei saada tarkkaa lopputulosta. Valokuvapainatus kaikille painatusalueille sisältyy aina tuotteidemme hintaan.Lataa tuotetiedot PDF-tiedostona
Tuotteen mitat

Ominaisuudet

  • Mikrosuodatinkerros

  • Paikka logolle

  • Ergonominen nenäkiinnitys istuvuuden takaamiseksi

  • Kolmikerroksinen rakenne

  • Suunniteltu päivittäiseen käyttöön

  • Joustava kiinnitysnauha takaa istuvuuden

  • Pestävä, monikäyttöinen (60°C)

  • Logonne näyttää hyvältä jopa 25 pesun jälkeen!

Miten tuotteet on pakattu

Sinun kasvomaskisi
(kasviperäisessä pussissa)

Yksittäispakattuina läpinäkyviin kasviperäisiin pusseihin - pussit ovat biohajoavia sekä ympäristöystävällisempiä kuin muovipussit.

Kraft Card Box

Palvelut

Sky Xtra Pantone®-kangaspalvelu

Pantone®-kangaspalvelu

Voimme sovittaa maskin värin identtisesti tuotemerkkisi ohjeiden mukaan Pantone®-kangaspalvelullamme. Tunnetaan myös nimellä värisublimaatio, sovitamme kasvomaskin värin tarkalleen antamasi Pantone®-viitenumeron kanssa. Prosessin teknisyydestä johtuen tämä palvelu on vähintään 100kpl tilauksille.

Lisätarvikkeet

Sky Xtra - Custom Face Mask with Integrated Filter Sky Xtra - Custom Face Mask with Integrated Filter
Magneettikotelo Kasvomaski
Magneettikotelo varmistaa, että Kasvomaskisi pysyy puhtaana ja ehjänä kun sitä ei käytetä. Ohut muotoilu sisältää turvallisen kannen joka sulkeutuu kahden pienen magneetin avulla. Itse kansi voidaan silkkipainaa logollasi tarkasti. Upea lisätarvike seuraavaan kasvomaskitilaukseenne.

Tuotteen mitat
Painatusalue
Sky Xtra - Brändätyt suojaavat kasvomaskit Sky Xtra - Brändätyt suojaavat kasvomaskit
Painettava Eco Kotelo
Painettava Eco Kotelo on ympäristöystävällinen ja tukeva esittelyrasia, joka on valmistettu sokeriruokosellusta ja kierrätetystä pahvista. Tuotteen helposti ja turvallisesti avautuva kansi on logopainettavissa

Tuotteen mitat
Painatusalue

Mitat ja paino

Pituus: 200mm (7.87 tuumaa)
Leveys: 90mm (3.54 tuumaa)
Korkeus: 3mm (0.12 tuumaa)
Paino: 17 grammaa (0.6 unssia)

Viimeisimmät Sky Xtra arviot

6. toukokuuta 2021

Tosi hyvä palvelu

Tosi hyvä palvelu, nopeita vastauksia sähköposteihin ja hyvän laatuisia tuotteita! Yhteyshenkilö on myös ollut erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen meitä kohtaan, auttavainen myös näytteiden suhteen.
Nina Hyttinen
9. huhtikuuta 2021

Tehokasta!

Nopea kontaktointi valmiin vedoksen ja hintatietojen kera, laadukas kustannustehokas tuote, nopea toimitus lähetillä suoraan ovelle ilman lisäkuluja sekä henkilökohtainen ystävällinen asiakaspalvelu. Näin sen kuulukin mennä!
Tim Karike
9. maaliskuuta 2021

Väldigt bra service

Martina Sjölin på Flashbay är toppen och gav den bästa servicen jag fått på väldigt länge! Dessutom toppen produkt. Ansiktmasken med företagets egna logo blev skitsnygg och är dessutom väldigt bekväm. Rekommenderas varmt!!!
Isabella Salenius
4.8/5 suosittelisi Lue kaikki 1687 palautteet