Twister
Olemme avoinna kaupankäynnille normaalisti. Myyntiedustajamme sekä tehtaamme ovat valmiina palvelemaan sinua.

Blogi Tie Clip Style USB muistitikku

Jos haluatte tehdä vaikutuksen, niin suosittelemme teille 'Tie Series' eli 'Kravatti mallin' hankintaa, joka on vaikutuksen tekemisen mestari, mitä USB muistitikkuihin tulee.

Näyttävän yksinkertainen muotoilu saa sen näyttämään tavalliselta kravattineulalta, ja vaikka se olisikin, niin se silti näyttäisi upealta. Mutta Tie Series mallin todellinen voima on piilossa katseilta sen kääntöpuolella - USB-muistitikku toivomallanne kapasiteetilla. Tie Series USB-muistitikku voidaan irrottaa ja ottaa käyttöön aivan kuten mikä tahansa USB muistitikku, ottamatta neulaa irti kravatista. Käytön jälkeen se voidaan taas laittaa kätevästi takaisin kravattineulaan.

Me tiedämme, etteivät kaikki käytä kravattia, mutta useat fiksusti pukeutuvat käyttävät. Juttelin äskettäin erään asiakkaamme kanssa, joka oli todellinen myyntitykki eräässä huipputason lakifirmassa. Hän kertoi minulle, että "parhaat yrityslahjat ovat käytännöllisiä, korkea laatuisia, eivätkä koskaan arkipäiväisiä". Nähtyään Tie Series mallikappaleen hän tilasi niitä 2000 kappaletta asiakkaillensa joululahjaksi firmansa logolla ja nettiosoitteella laserkaiverrettuina, joten ilmeisesti se osui nappiin.

Tie Series edustaa vain yhtä Flashbayn innovatiivisista ja edistyksellisistä USB-muistitikkua. Sen sijaan, että keskittyisimme yhdentekeviin tuotteisiin, haluamme tuottaa teille ja asiakkaillenne tuotteita, jotka ovat sekä mielenkiintoisia että käytännöllisiä.


laserkaiverrettu Tie Series USB-muistitikku

Tikun runko saatavana perusväreillämme tai Pantone-väri kustamoituna toivomallanne värillä

flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
7 Kommentteja | Jätä omasi 
Steward , vodafone | 15 Oct, 2010
This stick is kind of mutli-talented. We didn't use them as tie clips, but attached them to our company brochures. Worked out great!
Holly Carney, Holly Matrimony Weddings | 15 Feb, 2014
and they have been discontinued unfortunately... 
was planning to use them with my pocket folders!
Monica , Flashbay | 17 Feb, 2014
Hi Holly,

We made some changes to our product range this year to make room for newer models – but we have the Clip USB, which is perfect to use with pocket folders and brochures. You should go on our website and check them out!

Thanks,
Monica
Emma Pardoe | 29 Oct, 2016
Hi, I have looked for this product worldwide, as a gift for my husband. I can only find wholesale numbe orders. I am simply looking to purchase one of the flash drive tie pins as a gift, therefore only require one. I'd this something you may be able to do?
I look forward to your reply.
Many thanks in advance
Emma Pardoe.
Chris , Flashbay | 31 Oct, 2016
Hi Emma,

Thanks for getting in touch.

Unfortunately we discontinued this model some years ago. We're also a Business to Business supplier so our minimum order quantity is at least 25 units.

Best of luck with your search.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Brenda Kapicka, HMESales | 17 Nov, 2016
would like to order 50 Laser Engraved USB Tie Clips. 25 with HMESales and 25 with MODTec.

Can you please send me a qoute?
Chris , Flashbay | 18 Nov, 2016
Hi Brenda,

Thanks for getting in touch.

Our Tie model was discontinued some years ago. However, we have many other great models to choose from. You can view our range via the link below and also request a Quote via the 'Quick Quote' button. A dedicated Account Manager will then be in touch as soon as possible.

http://www.flashbay.com/flash-drives

Many thanks,

Chris at Flashbay
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.