UKKMitkä ovat USB-muistin luku- ja kirjoitusnopeudet?

Flashbay käyttää ainoastaan A-luokan muistisiruja (Hynix, Samsung, KIOXIA*, Sandisk, Micron ja Intel). Valitsemme tilaukseenne NAND muistisirun, perustuen arvon ja suorituskyvyn optimaaliseen yhteensopivuuteen.

Standardi muistitikkujemme luku-/kirjoitusnopeudet ovat seuraavat:

USB 2.0:
Kirjoitusnopeus  = 3 ~ 10 MB/s
Lukunopeus = 10 ~ 25 MB/s

USB 3.0:
Kirjoitusnopeus  = 10 ~ 45 MB/s
Lukunopeus = 60 ~ 150 MB/s

Nämä luku- ja kirjoitusnopeudet tarjoavat ohjausta muistitikkujen suorituskykyihin. Testit tehtiin hiljattain. Huomaathan että vaihdamme muistitikkujen komponentteja aika ajoin, riippuen hinnasta ja saatavuudesta. Tämän takia ylläolevia luku- ja kirjoitusnopeuksia ei voida täysin taata.

* Toshiba Muisti nimettiin uudelleen ja Kioxia lokakuun 1., 2019.