UKKMiten USB-muistia käytetään?

Yhdistä USB-muistitikku USB porttiin. Jos muistitikussa on LED-valo, se alkaa vilkkua aktivoitumisen merkiksi.

Tietokoneesi voi tunnistaa uuden laitteen, ja ehdottaa aseman avaamista (tai avaa sen automaattisesti). Valitse "avaa" tai "etsi" vaihtoehdoista.

Jos käytät Microsoft Windowsia, löydät uuden aseman myös "Oman tietokoneesi" työpöydältä. Kaksoisklikkaa kuvaketta ja avaat aseman.

Siirrä tiedostot, jotka haluat kopioida muistitikulle, asemasta avatuvaan kansioon. Tiedostosi ovat nyt USB-muistilla (yleensä heti, joskus lataus voi kestää kauemmin - riippuu tiedoston koosta).

Voit ottaa muistitikun koska tahansa irti USB-portista, kunhan mikään tehtävä ei ole kesken. Varmista että LED-valo ei pala laitetta irroitettaessasi.

Jos haluat siirtä tiedostoja USB-muistilta tietokoneellesi, on sinun vain siirrettävä niiden kuvakkeet USB-muistin kansiosta tietokoneellasi sijaitseviin kansioihin.