UKKMiten AutoRun-toiminto asennetaan?

AutoRun-toiminnon Asennusohjeet lukituille levy-osioille

1. Avaa tekstinkäsittelyohjelma, esim. Notepad.
2. Leikkaa ja liitä tästä alempaa löytyvä teksti tyhjään tekstikenttään.

[AutoRun]
shellexecute=example.exe

3. Korvaa teksti ”example.exe” silla tiedostonimellä, jonka haluat automaattisesti käynnistyvän, sisällytä myös tiedoston jatkeet (esim index.html, slideshow.ppt, portfolio.pdf etc).
Jos haluamasi tiedosto on kansion sisällä, voit kirjoittaa sen tiedostopolkuun.

[AutoRun]
shellexecute=index.html

4. Nyt tallenna ja nimeä tiedosto: Autorun.inf
5. Lisää tämä tiedosto USB-muistiaseman kantatiedostoon, samaan missä haluamasi automaattisesti käynnistettävä tiedosto sijaitsee.

HUOM: Tämä AutoRun -menetelmä toimii Flashbay.com:in toimittamilla tuotteilla, mutta on mahdollista, että menetelmä ei toimi muualta ostettujen tuotteiden kanssa.
Löydätte yleiskatsauksen Autorun-toiminnosta Internet-sivujemme AutoRun-osiosta, jossa on myös tärkeää tietoa eri käyttöjärjestelmien yhteensopivuudesta.sa tuotteissa.

Kustomoidun muistitikun kuvakkeen käyttäminen

Kun kytkette USB-muistitikun tietokoneeseen, näette aseman kuvakkeen Oma Tietokone-valikon alla. Vakioasetuksena näkyy Windowsin vakio asemakuvake, mutta voitte lisätä oman kustomoidun ikonin (esimerkiksi yrityksenne logon) ja lyhyen tunnuksen sen tilalle. Tämä onnistuu lisäämällä pari ylimääräistä tekstiriviä AutoRun-skriptiin. Sen lisäksi, .ico tiedosto pitää lisätä USB-muistitikkuun (tässä esimerkissä nimetty company_logo.ico)

Koodi:
[AutoRun]
shellexecute=example.exe
icon=company_logo.ico
label=Company Presentation

On mahdollista, että yrityksenne IT-osastolla on jo valmiina .ico tiedosto logostanne. Mutta jos haluatte tehdä uuden, tarvitsette erityisen kuvakkeenteko-ohjelman (16 x 16 pikselitiedoston tekeminen tavallisella grafiikkaeditorilla ja sen nimeäminen .ico -päätteellä ei toimi)

Käyttöjärjestelmän tuki kuvakkeelle ja tunnukselle
Komento Windows 2000 Windows XP SP3 Windows Vista Windows 7 Windows 8/8.1 Mac Komento
Tuki kuvakkeelle yes yes yes yes Icon=xxx.ico
Tuki tunnukselle yes yes yes yes Label=xxx