Power BankitLisätarvikkeet

Tarjoamme asiakkaillemme kattavan tuotevalikoimamme lisäksi laajan valikoiman suosittuja lisätarvikkeita. Suurin osa Flashbaylla myytävistä tuotteista mahtuu kätevästi tarjoamiimme säilytyskoteloihin, joiden vaahtomuovipehmuste on muokattu kullekin tuotteelle erikseen sopivaksi. Toimitamme pyydettäessä ilmaisia mallikappaleita täysin veloituksetta! Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa ilmaiset mallikappaleet vielä tänään!

Esittelyrasia Extra Large

Esittelyrasia sisältää valkoisen vaahtomuovipehmusteen, johon on leikattu muistitikkusi mittoihin sopiva säilytystila. Yrityksesi logolle on varattu näkyvä paikka kotelon kannessa.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Magneettikotelo Extra Large

Magneettikiinnitteinen säilytyskotelo sisältää harmaan vaahtomuovipehmusteen, johon on leikattu muistitikkusi mittoihin sopiva säilytystila. Kotelon kannessa on myös paikka yrityksesi logolle.

Kuvia tuotteesta
Tuotteen mitat
Painatusalue

Carabiner

Carabiner on kätevä lisävaruste joka kiinnitetään promotuotteen päätyyn. Se on valmistettu alumiinista, ja sillä saa helposti kiinnitettyä logopainetun promotuotteen mihin haluaa.

Kuvia tuotteesta

Kaksipäinen latausjohto

Kaksipäinen latausjohto tarjoaa Power Bankille yhteensopivuuden sekä Android- että Applen laitteille. Toinen liitin on Micro-USB ja toinen on 'Lightning' -liitin. Voit korvata power bankin mukana tulevan johdon tällä ja kätevästi laajentaa sen liitettävyyttä.  


Kuvia tuotteesta