Blogi Uusi vuosi, uusia tuotteita

Vuosi 2016 oli meille maailmanlaajuisesti toiminnantäyteinen! Se oli kiireisin vuotemme tähän asti. Katsomme nyt hieman taaksepäin vuoteen 2016 ja mitä vuosi 2017 pitää sisällään.

Uusia muistitikkumalleja
Tänä vuonna me suunnitelimme, kehitimme ja julkaisimme kaksi uutta muistitikkumallia: WalletStick ja Fin. Panostamme aina uusiin malleihin joten on mukava nähdä että ne on otettu hyvin vastaan. WalletStick julkaistiin elokuussa ja siitä tuli nopeasti yksi suosituimmista malleistamme. Fin julkaistiin lokakuussa ja se on jo herättänyt paljon kiinnostusta. Odotamme innolla vuotta 2017 ja nämä mallit ovat saatavilla mallistossamme varmasti myös tulevaisuudessa.


Power Bankit
Vuoden 2016 suurin menestystarimme olivat Power Bankit. Julkaisimme Power Bankit vaiheittain vuoden aikana ja olimme erittäin tyytyväisiä niiden suosioon. Tarjoamme tällä hetkellä 6 eri mallista Power Bankkia ja valikoiman lisävarusteita niille

2017
Jos vuodesta 2016 voi mitään päätellä, niin 2017 tulee myös olemaan erittäin kiireinen. Kehittelemme koko ajan uusia muistitikku- ja Power Bank malleja ja ensi vuonna meillä on jännittäviä julkistuksia tiedossa.

Haluatko tarjouksen?
Täytä vain nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.