Blogi Monikäyttöiset muistitikut

USB muistitikuilla on monia käyttötarkoituksia mutta jotkut mallimme ovat vieläkin edistyksellisempiä. Alta löydät listan monikäyttöisistä USB malleistamme jotka ovat kaikki painatettavissa logollanne ja sloganillanne.

Pop
Pop on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista joka on silkkipainatettavissa tai laserkaiverrettavissa. Pop muistitikkua voit käyttää myös pullonavaajana. Tämä ominaisuus on tehnyt muistitikusta erittäin suositun - erityisesti kesän kuumina kuukausina.


Clip
Clip on erittäin ohut muistitikku, mutta se on silti saatavana jopa 128GB muistikapasiteetilla. Siihen on saatavilla 8 eri väriä ja se voidaan myös tehdä haluamallane Pantone-värikoodilla. Clipiä voi myös käyttää kätevästi paperiliittimenä tai sen voi laittaa vaikka käyntikortin kulmaan kiinni.


Ink ja Note
Ink ja Note mallit ovat myös saatavilla massiivisella 128GB muistikapasiteetilla. Näitä muistitikkuja voi käyttää myös ihan normaaleina mustekyninä joten ne ovat aina käytössä. Suurin ero näiden mallien välillä on painoalueiden määrä ja itse muistitikun fyysinen koko, kuten alla olevasta kuvasta näkyy.


Slap ja Lizzard
Helposti kannettavat Slap ja Lizzard mallit ovat myös rannerenkaita. Molemmista on 8 eri värivaihtoehtoa saatavilla, tai ne voidaan tehdä haluamallanne Pantone-sävyllä. Leveälle painoalueelle saadaan hienosti painettua vaikka sloganinne tai nettiosoitteenne.


Light
Erittäin käyttökelpoinen malli. Light malliin saa valokuvatulostuksen joten painojälki on tarkka ja selkeä. Kun molempia puolia painaa yhtä aikaa niin tikun päässä oleva LED-valo syttyy. Yksi asiakkaidemme suosikeista.


Event
Viimeisenä esiteltävä Event malli yhdistää muistitikun ja kaulanauhan. Muistitikun molemmat puolet sekä itse kaulanauha voidaan painaa logollanne. Tämä on hyvä malli konferensseihin, messuille ja muihin tapahtumiin.


Haluatko tarjouksen?
Täytä vain nopea yhteydenottolomake ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.