Blogi Miten käyttää USB muistitikkujanne - Viisi loistavaa tapaa

USB muistitikut Ovat olleet markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta täällä Flashbaylla etsimme aina uusia tapoja joilla voimme käyttää lempiliikelahjojamme. Seuraavassa näet 5 tapaa käyttää USB tikkuja joita et ole mahdollisesti harkinnut aiemmin.

1. Lukitse ja Avaa PC tietokoneesi
Voit ladata ilmaisia appejä USB muistitikullenne, jotka voivat muuttaa tikun tietokoneesi avaimeksi. USB muistitikku voidaan liittää ja poistaa laitteesta lukiten tai avaten tietokoneen.

2. Yhdistä Langattomaan Internettiin
Tällä hetkellä tämä on mahdollista ainoastaan Windows tietokoneissa, mutta on mahdollista että pystyt tallentamaan langattoman internet yhteyden salasanan tietokoneellesi. USB muistitikku voidaan siten liittää tai poistaa laitteesta kytkeytyäksesi nopeasti Wi-Fi verkkoon ilman että joudut muistamaan salasanan.

  
3. Tietokonepelien tallentaminen
kovalevytilan säästämiseksi voit tallentaa pelit USB muistitikulle ja käynnistää ne sieltä. Tämä nopeuttaa tietokonettasi, mutta voi olla että tarvitset kuitenkin originaalin levyn pelaamista varten, pelin suojauksesta riippuen.

4. RAM muistin lisääminen
ReadyBoost on erityinen puskuri Windows Vista, 7, 8, 8.1 sekä 10 käyttöjärjestelmissä joka käyttää nopeasti poistettavaa laitteiden irroitusta kunte USB muistitikut, nopeuttaakseen tietojen lukemista. Toisinsanoen, se tallentaa osan tiedostoista USB muistitikulle valon-nopeudella.

5. Dead Drops
Dead Drops on nimetön, internet yhteydestä erillään oleva, P2P tiedostojen jakotapa julkisilla paikoilla, jossa USB muistitikut voidaan liittää seiniin, ja jotka ovat kaikkien näkyvillä. Kaikki ovat terveentulleita jättämään tai tutustumaan dead drop muistitikkuihin - ainoa mitä sinun tulee tehdä on liittää tietokoneesi seinään.

flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
2 Kommentteja | Jätä omasi 
Sarah Chambers, Flashbay | 09 May, 2018
Hi Scott, 

While it’s great to see USBs involved in such a community-engaging event remember that you don’t know what the drives contain so we would always advise that you make sure you have a good antivirus program running before plugging in - if you are brave enough to participate, please back up your laptop!

Have you found any dead drops in your area?
Scott | 15 Apr, 2018
Dead drops, what a wonderful way to pick up a virus
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.