Blogi Mielenkiintoisia käyttökohteita muistitikuille

Monet ihmiset ajattelevat ett USB-muistitikun ainoa käyttötarkoitus on dokumenttien ja tiedostojen tallennus. Muistitikut ovat hyödyllisä myös monessa muussa suhteessa. Seuraavassa top 7 'käyttötarkoitukset' USB-muistitikuille

Mobiilisovellusten ajaminen: Oletko koskaan ollut jumissa jossakin laptoppisi kanssa ilman internet yhteyttä. Apu on lähellä. Voit imuroida satoja mobiilisovelluksia USB-muistitikulle ja käyttää niitä offline tilassa.

Käyttöjärjestelmän asentaminen: Haluatko kokeilla Windowsia Macilla tai Linuxia PC:llä? Voit ladata ja asentaa erilaisia käyttöjärjestelmiä suoraa muistitikulta, jossain tapauksissa käyttää niitä jopa suoraa tikulta.

Musiikin varastointi: Haluatko säästää tilaa MP3 soittimessa tai puhelimessa? Voit helposti laittaa musiikkikirjastosi muistitikulle ja ottaa sen mukaasi.

Dead drop: Oletko seikkailunhaluinen? Voit ottaa osaa uuteen taideprojetkiin USB Dead Drop josta kirjoitimme viime kuussa.



Nopeuta tietokonettasi: Voit nopeuttaa tietokonettasi käyttämällä Windows ReadyBoostia. Lisätietoja täältä.

Lisätallennustila: USB muistitikkujen muistikapasiteetti kasvaa koko ajan. Flashbay tarjoaa eri kapasiteetteja aina 64GB asti. Siinä on jo paljon tallennustilaa ja voit kantaa sitä taskussasi tai avainnipussasi.

Markkinointimahdollisuudet: Voit tietysti käyttää muistitikkua yrityksesi markkinoimiseen. Paitsi että voit brändätä tikut omalla logollasi, voit myös esiladata tikulle markkinointimateriaalia, kuten katalogeja, videoita, musiikkia tai esityksiä.

Harkistsetko brändättyjä muistitikkuja seuraavaan projektiisi?

Täytä yhteydenottoloamakkeemme ja yksi Account Managereistamme ottaa sinuun pikaisesti yhteyttä ja voit saada omat brändätyt muistitikut 6 arkipäivässä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.