Blogi Flashbay tarjoaa myös Power Bankkeja logolla

Olemme olleet logopainettujen muistitikkujen eturintamassa vuodesta 2003 ja tänä aikana olemme toimittanee kymmeniä miljoonia logobrändättyjä muistitikkuja kymmenille tuhansille organisaatioille ympäri maailmaa. Elokuusta 2016 eteenpäin meillä on ilo ilmoittaa, että olemme lisänneet valikoimaamme myös logolliset Power Bankit.

Power Bankkien suosio on kasvanut viime vuosina ja monet uudet ja vakiintuneet asiakkaat ovat kyselleet meiltä näitä mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tuotteita. Täten oli järkevää ottaa nämä uudet tuotteet muistitikkuje rinnalle. Toimitamme Power Bankkeja Eurooppaan, Iso-Britanniaan ja Irlantiin. Olemme laajentamassa USA:an, Kanadaan, Australiaan, Uuteen Seelantiin ja Aasiaan lähiaikoina. Pidämme tietysti muistitikuistamme tutun palvelun laadun samanlaisena Power Bankkien kanssa.



Tällä hetkellä meillä on  8 Power Bank mallia; Element, Card, Foto, Ergo, Maple, Lux, Core ja Reflex. Voit katsoa koko valikoiman tästä linkistä. Kaikki mallit ovat keskenään erilaisia ja niihin saa erilaisia painotekniikoita, kuten 4-väripainatus, kuvatulostus ja laserkaiverrus.

Jos haluat tietää lisää Power Bankeista niin täytä pikainen yhteydenottolomake. Yksi Account Managereistamme ottaa sinun pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
3 Kommentteja | Jätä omasi 
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
sure thanks
Chris , Flashbay | 04 Nov, 2019
Hi Hazel,

Thanks for getting in touch.

We'll be in contact shortly regarding prices and branding options.

Many thanks,

Chris at Flashbay
Hazel Palad, GroWorx pty ltd | 04 Nov, 2019
quote for 20, 30, 50 pcs powerbanks 10000mah, logo branded 3-4 pantone colors. 
Tour, Maple, Lux and Card
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.