Blogi Flashbay lanseeraa uuden Audio tuoteryhmän

Olemme innoissamme saadessamme julkaista uuden tuotekategoriamme - Audio tuotteet joihin kuuluvat Bluetooth® kaiuttimet sekä Kuulokkeet jotka ovat logopainatettavissa logollanne tai sloganillanne.

Ensimmäiset kaksi Audiotuotettamme ovat CubeTab, sekä Seed Bluetooth® kaiutin sekä Arc Bluetooth® kuulokkeet. Cube ja Arc mallit tulevat valkoisessa värissä joka on brändättävissä tarkalla silkkipainatustekniikallamme. Metallinen kuori (saatavilla kultaisena, ruusunkultaisena sekä hopeisena) ja Seed (luonnonpuuta), on myös laserkaiverrettavissa silkkipainatuksen lisäksi.

Tottakai keskitymme edelleen pääasiassa USB muistitikkujen ja Power Bankkien valmistamiseen joiden maailmanlaajuinen menestys on mahdollistanut meitä laajenemaan muillekkin osa-alueille.



Tätä kirjoittaessa, Audio valikoimamme on saatavilla seuraavasti: USA, Kiina, Manner-Eurooppa, Iso-Britannia, Irlanti, Australia, Japani ja Singapore. Olemme innokkaita saadessamme laajentaa markkina-alueitamme sekä tuotevalikoimaamme seuraavina viikkoina ja kuukausina.

Jos haluat lisätietoja Audiotuotteista niin täytä nopea yhteydenottolomake. Yksi Account Managereistamme ottaa sinuun sen jälkeen pikaisesti yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Chris Anguelov
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.