Blogi Ei ole vielä liian myöhäistä

Viiden päivän toimitusaikamme takaa ettei vielä ole liian myöhäistä tilata USB muistitikkuja joululahjaksi henkilökunnallenne tai asiakkaillenne. Alla 5 arkipäivässä toimitettavat mallimme.

Wafer
Eräässä suosituimmista malleistamme, Wafer käyntikorttimallissa on suuri painatusalue johon voit valokuvatulostaa yksityiskohtaisesti haluamanne kuvan. Wafer on ainoastaan 2.2mm ohut mikä tarkoittaa että se mahtuu helposti käsilaukkuun tai lompakkoon.


Nature
Tyylikkäästä puusta valmistettu, Nature on sileä ja elegantti muisittikku johon logonne tai sloganinne voidaan joko silkkipainattaa tai laserkaivertaa. Nature muistitikun päähän on myös kiinnitetty pieni avainrengas. 


Pop
Juhlapyhiin sopiva, Pop sisältää myös pullonavaajan. Pop on valmistettu vahvasta alumiinista jonka reunukset ovat pehmeää muovia. Pop malli on joko silkkipainatettavissa tai laserkaiverrettavissa.


The Light
Light malli on toinen monikäyttöinen muistitikkumalli. Kuten nimestä voi päätellä, Light malli on varustettu kirkkaalla LED valolla, joka aktivoituu puristamalla painatuspintoja yhteen. Tämä näppärä USB malli on valokuvatulostettavisa.


Gyro
Kirkas hauska ja interaktiivinen. Gyro on loistava muistitikkumalli juhlapyhiin. Gyro mallin USB liitin tulee ulos kääntämällä tikun päädyssä olevaa vipua. Tämä muistitikkumalli on silkkipainatettavissa molemmin puolin.


Valmiina tilaamaan?
Täytä vain Tarjouspyyntölomakkeemme ja Account Managerimme ottaa sinuun pikimmiten yhteyttä.


flashbay Kirjoittaja: Sam Sanchez
Ole ensimmäinen, joka jättää kommentin
*
* Eivät tule koskaan näkymään
(tarvittaessa)
Ilmoita minulle, kun muut käyttäjät vastaavat tähän viestiin.
Lähettäessäsi tämän lomakkeen, tietojasi käsitellään tietosuojakäytännön mukaisesti.